Idag har Skatan skrivit om löpning …

… Vad jag pratar om när jag pratar om löpning.

Alltså.

Skatan löper inte … hon flaxar bara nuförtiden. Men hon har löpt i sina dagar och som alla med stora lungor kommer också Skatan raskt upp ”i flås” och kondition. Att Skatan har stora lungor*  utgår hon ifrån för att hon lätt kommer upp ”i flås”, avundsvärt lätt … Margith sa ofta avundsjukt … inte på riktigt förstås … att det var orättvist. Hon själv fick gneta och gno och var mycket mycket idogare än Skatan men så när Skatan väl satte igång …  sprang hon bara efter några rundor … lätt som en plätt.

Det är inte Skatans löpningshistoria som hon har skrivit om utan om Haruki Murakamis senast till svenska översatta bok. Som heter just så.

Vad jag pratar om när jag pratar om löpning

Nu är det så att Skatan bör undvika att länka till sin tidningsblogg och hit men att länka härifrån till sin tidningsblogg är förstås mer än välkommet. Det är ju lite det som är meningen med tidningsbloggar. Att de skall dra läsare …

Och i tidningsbloggen har Skatan idag skrivit om Vad jag pratar om när jag pratar om löpning, Haruki Murakamis bok. Hon har inte recenserat den … hon har ju inte läst den ännu … men ändå reflekterat över den och hennes tidigare bekantskap med Haruki Murakami.

Välkomna alltså … till Skatans tankar i Södermanlands Nyheter

Haruki Murakami

*Eftersom Skatan också har haft pneumothorax några gånger precis som Sonen och Sonen fått förklarat för sig att det är såna med stora lungor som lättare får pneumothorax  utgår Skatan från att också hon har stora lungor. Och såna med stora lungor kommer väldigt snabbt upp i kondition. Och just det har Skatan själv lagt märke till.

6 reaktioner till “Idag har Skatan skrivit om löpning …

  1. Jag har nog små lungor för min kondition just nu känns usel… Löpa är det inte ens tal om! Nej, här hasar vi fram i sakta mak…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.