Skogsnuvan och harpesten

Blixt och dunder … teknikens under.

Skatan lyckades inte få inslaget om Skogsnuvan och Harpesten i svtplay ”inbäddat” här i sin blogg men här kommer länken i alla fall. (Klicka på det understrukna så får ni se…)

När Skatan besökte Skogsnuvan tidigt i höstas var hon sjuk i den där  pesten … fast att det var harpesten visste hon inte då …  och hon var så tapper , lite trött bara men hon visade Skatan runt och pratade och berättade och vi gjorde allt  som var planerat och hon höll humöret uppe.

Inte kunde Skatan ana att hon var sååå dålig.

Att det var harpest hon hade …

Men så är det med skogsrår,  skogsnuvan och skogens väsen … och änglar förstås … de är ett segt släkte …  oövervinneliga.

En harpestsjuk Skogsnuvan har fått älgkött att ta reda på … nog ser hon allt bra trött ut … och Skatan fattade inte ett dugg … hon fattade helt enkelt inte vidden av det hela …

Nu är Skogsnuvan äntligen pigg igen och kan äntligen börja  njuta av sin frihet och att hon nu rår sin egen tid … trots att mörkret blir mörkare framöver och det blir kallare och kallare och …

Nu kan hon börja känna efter hur det känns att vara sin egen … och friiii …

4 reaktioner på ”Skogsnuvan och harpesten

 1. Det var så roligt att se Skogsnuvan på TV. Och vilken otäck sjuka hon råkade ut för.

  Hoppas de går bra nu med ungdomarnas Thailandresa.

  Kram och ha en fin dag!

  • Ja, det hoppas jag verkligen … att det gör. Nu har de precis gett sig iväg på snorhala vägar i snöyran. Håll tummarna du med!

   Kram!

 2. Vad du är duktig som lyckats få in inslaget i din blogg. Såna finesser klarar jag inte av. Känns lite löjligt att den enda gången man hamnar på tv är när man är som mest rufsig och tilltufsad och för att man har haft HARPEST . Av roligare anledning hade man väl kunnat komma på tv.

  • Ha h a ha … det kommer det kommer … roligare anledningar framöver. Var så säker. Men du vet ju hur det är … det är bara de dramatiska nyheterna som Nyheterna speglar. Det är därför vi tror att det mesta är ”pest” …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.