22 reaktioner till “Samma andas barn

 1. Jag brukar ju jämföra mig själv med Albert eftersom vi delar två saker och sedan slutar likheterna. =) Fast jag kan också vara lite rufsig ibland så tre kanske.

  Jag tror på den lilla. Hon har glimten (som Astrid) samtidigt som hon redan har tentaklarna ute för en omvärldsanalys kanske.

  1. Astrids glimt … som också finns hos Albert och Alice … den är det bästa man kan ha … och det gäller att vara rädd om den …
   🙂

   Kram!

 2. Hahaha. Härlig bildkombination.

  Svar: Japp, jag sökte modeller för ett tag sen. Kriterierna var ”ju mer hull desto bättre” och att de godtog mat och vin som enda arvode. 🙂 Japp, jag tror du har rätt ang. hur man skriver, att det är en återspegling av ”den inre människan”. Men jag sett exempel både på människor som egentligen mår ganska dåligt och låter bloggen blir en lättsam, glättig frizon – och på i grunden glada människor som lever ut sina svarta stråk i bloggen. Allt som funkar funkar, som jag brukar säga. Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.