Vilken eftermiddag!

Efter lunch träffade  StinaFina sina hundkompiar Urax och Molly och Skatan och de andra mattarna gick en rejäl runda med sina telningar …

Skatan kände sig inte så bra. Hade hon ”fått i sig” något olämpligt till lunch kanske? Det gick inte bättre än att hon var tvungen att våldgästa Urax matte när hundrundan var avslutad … för hon skulle då rakt inte ha hunnit hem.

Sen åkte Skatan och StinaFina  till Linn … den bästa av hundtrimmare och hundfrisörer man kan tänka sig …  för att klippa klorna på StinaFina. Skatan har misslyckats så många gånger att hon med varm han överlåter denna syssla åt expertis  🙂 … och StinaFina känner sig nog också lättad över det beslutet.

Väl hemma igen mådde Skatan fortfarande inte så bra … och skulle ta fram mobilen (där numret finns) och ringa återbud till Kinesen …

Men var fanns mobilen ? … Skatan letade och letade, ringde till sig själv … men hörde ingen signal … gick ner till bilen och genomsökte varje skrymsle man kunde tänka sig  … och snön runtomkring och gick som en spårhund med sin nya ”hökblick” i backen tillbaka upp till huset igen. Hon ringde till Urax matte … men nej … hon ringde till Linn som hon ännu inte fått tag på men talat in ett desperat meddelande till .

Slutligen ringde hon också återbud till Kinesen.

Skatan åkte tillbaka till stället där hon parkerat bilen hos Urax matte och tittade noga i alla snödrivor … Förgäves.

Vad skulle hon göra nu? Spärra mobilen förstås …

Men det var lättare sagt än gjort. Då måste man först polisanmäla. Fick hon veta. Tjugosju före i kön … men det gick snabbt ändå och hon blev väldigt vänligt och trevligt bemött och slutligen med ett diarienummer från polisen och mobilens IMEI-nummer kunde hon spärra sin mobil.

Skatan  saknar sin lilla röda sååå … tänk ändå vad beroende hon blivit av den där  … mojängen.

Hoppas hoppas den finns hos Linn … annars blir det ännu mer bekymmer.Alla nummer hon har lagrat där … bara som ett exempel …

Oj oj oj …

16 kommentarer

 1. Vilken förbaskad otur! Dels är man numea beroende av sin telefon, dels ställer det till med massor med besvär. Hoppas telefonen dyker upp och att du känner dig piggare.

  Kramar

 2. Det är tur att det inte finns så många sådana dagar. Då vore det minsann inte kul. Ska ge dig en god nyhet i alla fall. Idag kom ditt brev tillbaka, det med spegeln och borsten. Jag ska skicka det igen med mer utförlig adress

  1. Ja, det är tur.

   Förresten, du behöver inte skicka spegeln och borsten igen … jag har köpt nya men ”göm” dom gärna tills jag kommer till Fisksjön igen (det gör jag gärna om jag får) Speciellt spegeln gillar jag jättemycket.

   Kram!

 3. Jag hoppas att du hittar den för jag kan känna frustrationen hos dig just nu. Jag hade borta min i morse också men det var bara att ringa efter den och inne i garderoben ringde det tydligt. Hade inte plockat upp den från jackfickan i går. Ett bevis på hur efterfrågad man är och hur mycket jag använder den. =) Vi har ju fortfarande en stationär telefon, känns som att vi är på utdöende, och den nyttjar jag hellre -lite snål är man ju.

  1. Än så länge är den borta … och här hemma har jag ringt och ringt och gått runt och lyssnat … men här finns det inte. Det är bara så.

   Den är bra till mycket … man kan ringa på den. Ta ganska bra foton. Lyssna på musik. Beställa tågbiljetter med platsreservationer till tåg som inte kommer och vagnar med platser som inte finns … Och så alla nummer jag har lagrade …

   Visst är det förargligt!

   Kram!

 4. Stackars,stackars Skatan…..hoppas du kryar på dig och kanske dyker mobilen upp igen.Hopplöst med alla nummer man har sparade……

 5. Vilken katastrof, säger jag bara. Den är ju ens dagbok, med alla telefonnummer. Bra att du spärrat den, men kanske någon snäll människa hittat den och lämnat in den till polisen. Hoppas på det. Mail finns att läsa f ö. Kram

  1. Ja inte är det kul inte … men sånt händer … Hundfrisören hade tappat eller blivit av med FYRA mobiltelefoner bara i år !!!

   Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.