Skatan hinner iiingeeentiiing

… av allt som hon vill göra när hon är i Borlänge.

Men hon har hunnit med liiite …. ii alla fall …

som att äta lunch med sina gamla goda vänner lilla a, Inga, Bonden och Göran ”Djupingen” på Kinesen på Målargatan. Och där satt vi i två timmar … om inte mer …  och pratade om gamla goda tider och om vad vi hade gjort och vad vi tänkte ta oss för i framtiden …

som att följa med lilla a och titta på hennes nya målningar som hon skall ställa ut i april tillsammans med en del av Margiths … retro …

som alla rundor med StinaFina …

som att trixa med bilar och hämta Sonen från jobbet och åka upp tiull Varggropen och fira Janta som fyller år idag och fika och snacka och åka hem tidigare för att gå ut med StinaFina …

som att besöka Stora B tillsammans med StinaFina. Han bjöd på vin och vi pratade och lyssnade på musik och pratade och pratade och … det var fint att sitta mitt emot varandra och tala, snacka, prata …

som att gå hem till Sonens igen och skriva färdigt det här inlägget …

som att snart säga godnatt och krypa till kojs …

I morgon är en annan dag …

8 kommentarer

  1. Ja nog har jag hunnit med … men inte så mycket som jag tänkt mig ändååå …

   … och jag är helt slut 🙂

   Kram!

  1. Hade kanske tänkt lite mer tid med mina gamla vänner. Men … man kan ju inte begära allt som du så riktigt säger … Det är bara det att jag är en sån tidsoptimist och tror mig (alltid) hinna med mer än jag gör.

   Kram!

 1. Lät som om du har haft en trevlig dag och så roligt att du fick träffa storaB. Önskar att jag varit med för han är en mysig gubbe och lagomt sur ungefär som jag.
  På måndag skickar jag din skata. Det är lika bra innan den försvinner lika spårlöst som svalan. Ha nu en fortsatt härlig helg. Idag plockar och städar jag inför helgen. och ute är det mulet och snart snöar det nog.

  1. Jag har haft en trevlig och välfylld dag och att jag också fick tid att träffa Stora B var en verklig bonus. Att jag hann det beror på att han bor väldigt nära Sonen, nästan granne.

   Här har det säkert kommer ner 2 dm snö på förmiddagen och det var rena rama kaoset.

   Kram!

 2. Det är full rulle i ditt liv nu för tiden!
  Härligt.

  Alltid lika roligt att träffa gamla godingar 🙂

  Hoppas helgen blir bra!
  Kram

  1. Helgen kommer nog bli lika intensiv som dagarna här. Jag tänker nämligen åka hem via Örebro och Kaxe och Agnes med föräldrar 🙂 … Eftersom vi inte bor i samma stad måste man passa på när tillfälle ges att träffas.

   Kramar!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.