Göteborg … returen

– Näääe

– Aha

– Mmm

– Säger du det ..

– Nej, det menar du inte …

– Va?

– Mmm

– Det är ju inte klokt asså …

– Scary ,,,

– Va …

– Jaha …

– Jaså … ja

– Mmm

— Na verligen inte …

– Puss då … (när hon snackade med en Janne)

– Va hemskt …

– Jag känner mig så otillräcklig …

– Vad tycker du …

– Ja-a

– Mmmm

– Skall jag lägga av …

(- Jaaa, tänkte Skatan så att huvudet knakade och hoppades hennes tankeöverföring skulle göra susen… men inte la den mobilsnacksaliga av för det)

– Hej då …

– Vi hörs …

– Mmmm

osv osv osv  i flera timmar (2) … från Skövde där hon, mobilsnackerskan,  steg på, till Södertälje där hon, Skatan, klev av …

Så fort mobilsnackerskan avslutat ett samtal påbörjade hon nästa …

Och inte kunde Skatan klaga heller för det FINNS ju så kallade ”tysta” vagnar och en sådan hade inte Skatan bokat sin plats i. Nu satt hon där, en ofrivillig lyssnare, och försökte djupandas, sparka lite med benen så inte dom skulle sätta fart och leeed. Ja, det är dagsens sanning.

Hon leeed verkligen alla helvetes kval … och hon var inte ensam. Många huvuden vändes åt deras håll  och glodde … och suckade.

Skatan önskade att hon haft hörselskydd med sig på färden … rejäla hörselskydd

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

13 reaktioner till “Göteborg … returen

 1. Åhh, jag vet preciiiis! Och det måste vara ett bevis för att det här med telepati inte fungerar för i så fall … skulle jag förmodligen skaka galler vid det här laget.

 2. Visst är det jobbigt att tvingas lyssna på andra samtal! Det är absolut det värsta som finns.

  Nytt tema igen ser jag, här går det undan! Jag tyckte nästan det förra var snyggare.
  Kramar

  1. Ja det är jobbigt. Apropå teman … jag provar mig fram och kanske håller jag med dig … men jag fick sidhuvudet större …. och det har ju också en viss betydelse. Vi får se. Jag brukar inte stanna länge ”vid min läst”.

   Kramar!

 3. Vet preciis hur det är. Blev fullkomligt oxtokig när jag åkte tåg senast och ofrivilligt blev tvingad att lyssna på en kvinna som pratade heeela vägen från Göteborg till Örebro. Får rysningar bara jag tänker på det. Vis av skadan så har jag nu bokat en sk tyst vagn inför en stundande tågresa idag.

  1. Jag blev också vis av skadan … det kommer bli tysta vagnar för mig … när de finns … framöver. Och kanske kommer jag våga hyscha lite också på tåg där det inte finns tysta vagnar …

   Kram!

 4. Blev du inte nyfiken på vad den som satt i andra ändan på telefonen sa och vem det var. Jag blir alltid det när jag hör någon prata i telefon. Ofta kan man höra om det är en kompis, ens föräldrar eller en kille. Sånt leker jag med när jag hör mobiltelefonerna och tycker att det är riktigt underhållande men jag är ju lite egen jag.

  1. Om man är utvilad och på det humöret … OK … då kan också jag bli nyfiken. Nu hördes det att det var två kompisar, en arbetskamrat, och en sambo med vilken hon renoverat ett kök tillsammans med som hon pratade med men det var mest de andra som stod för det sammanhängande snacket. Men som sagt … jag var trött och hon talade inte tyst … heller.

   Kram!

 5. Därför jag alltid reser med lurar till MP3-spelaren. Då väljer jag vad jag vill höra….typ Winnerbäck eller någon annan artist eller en bra ljudbok. Även om jag bara ska åka buss 10 minuter till jobbet.

  1. Jag får kanske börja bli lite mer planerande och tänka före när jag är ute på flax framöver 🙂 …

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.