Mot Stockholm, Stadsteatern, Gunilla Röör och Gertrude Stein

Skatan ser fram emot kvällen som hon sällan ser fram emot något. Och det vaaar längesen också … som hon var på teatern. Ikväll blir det något alldeles speciellt.

Gertrude Stein och Gunilla Röör

Illustration: Stina Wirsén

En nyklippt StinaFina  får stanna ”hemma” hos Titti och Jägar-Kent och sina hundkompisar där … som hon gillar stort … allihop.

Att hon är nyklippt gillar hon inte alls … känner sig naken och är en smula sur tror Skatan.

Att döma av bilden alltså.

Att det har blivit så kallt för en hund utan underull att hon nog måste ha tröja på sig … är en annan sak. Hon kanske förstår att det är tröja eller jacka som gäller framöver … *suck* … och att det är därför hon ser så moloken ut.

Hur som helst och hur det är med den saken har ju inget med det här inlägget att göra. Egentligen

Nu är det mot Stockholm, mot Stadsteatern, mot Gunilla Röör och Gertrude Stein … som gäller.

Inte …

att blogga är att blogga är att blogga är att blogga …

PS Gunilla Röör om Gertrude Stein i TV4

16 reaktioner till “Mot Stockholm, Stadsteatern, Gunilla Röör och Gertrude Stein

 1. Ha det riktigt trevligt!
  Jag hörde ett reportage på radion om den här föreställningen och Gunilla Röör ska vara helt outstanding. Det ska bli roligt att höra vad du tycker!

  Kram

 2. Låter som en mycket mycket trevlig dag och hoppas det blir så.

  StinaFina ser föredömligt vältrimmad ut tycker jag.

  Kram

 3. Har några gånger försökt få på vovven här reflexväst men han rör sig inte ur fläcken med kläder på så det får klara sig med reflexer i halsbandet och så får man vara tacksam över att han har underull.

  1. Nu har det ju blivit lite varmare igen så StinaFina slipper sin tröja … och jag hoppas att håret växer ut fort fort så att hon bara undantagsvis måste ha den på.

   Hon gillar den INTE 😦

   Kram!

  1. Jag njöt … med hull och hår och ”alla fibrer”. Det var en helt otrolig föreställning, speciellt för mig som älskar den första delen av 1900-talet och ”sticker dit” så ofta jag kan.

   Kram!

 4. Det är svårt att veta vad Stina Fina tänker. Vacker som en dag är hon i alla fall. Känner igen mig lite i hennes uttryck. Så där man ska fotograferas och står uppställd och väntar på blixten. Vad händer? Jo ansiktet drar ihop sig i en konstig grimas.
  Ha så trevligt i Stockholm

  1. StinaFina kände sig helt enkelt inte ”bekväm” kortklippt som hon blivit. 😦 … men det växer ut. Det växer ju alltid ut …

   Kram!

 5. Stackars StinaFina Hon ser verkligen sur och moloken ut. Det växer väl ut så småningom håret?
  Hoppas att du får en fin kväll på teatern. Här finns det inga teaterföreställningar på nära håll så jag måste medge att jag inte sett just någon teater alls, lätträknade är dom i alla fall.

 6. Det växer ganska fort och när jag talat med hundmänniskor säger de flesta att det bara är vid sträng kyla som hon behöver ha extra kofta eller täcke på sig. Men hon är aldrig riktigt nöjd när hon är nyfrissad 🙂

  Teatern var jättebra … och gav mersmak. Däremot missade vi bion vi tänkt gå på. Niceville hade slutat att gå här i stan när vi ”fick ändan ur vagnen”. Jag har läst boken som ju var jättebra och vill gärna ser filmen också.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.