Idag flaxar Skatan hemåt igen

efter väl förrättat värv.

Skatan kommer ihåg hur hennes egen mamma Inga kom och hjälpte till med tvillingarna och Äldsta dottern när det kärvade till sig … och hur glad Skatan var för den hjälpen.

En mamma är alltid mamma.

Nu är det hennes tur.

Det är bara det att mamma Inga bara hade barnbarn på ETT håll när ungarna var små och sen, senare, när Skatans bror fick barn bodde hon  i samma stad  som han och kunde kila över varje dag om så var och dom till henne …

Hon fanns alltid till hands.

Fast  när Skatan behövde henne kom hon alltid som ett skott.

Sonen & Alice … djupt försjunkna … Sonen med sin, Alice med Skatans laptop  🙂

Nu är i alla fall ”ordningen” återställd … Pa har inte längre någon feber, hon fick hjälp att komma till BVC i Skatans bil eftersom deras egen blivit fullständigt demolerad efter ett inbrott för någon vecka sedan och är på verkstad … och ja, Sonens migrän har ”gett sig” och Skatan har lagat lasagne   som blev uppskattad på det här hållet också …

Idag flaxar Skatan hemåt igen.

Innan det kommer mera snö.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 reaktioner till “Idag flaxar Skatan hemåt igen

 1. Skönt att Pa är bättre nu. Visst är det skönt att kunna få hjälp när barnen är små. Jag vill nog inte påst att vi fick så mycket av den varan… Men mamma arbetade och svärmor. Tja, det är en annan historia…

  Så när det blir dags så hoppas jag kunna flaxa och fara…

  Kram

  1. Det är roligt också … att känna sig behövd, att vara behövd. Men allra roligast är när man kan träffa ”de sina” och inte är behövd av så jobbiga anledningar som den här gången utan bara för att det är roligt att träffas … och ha kul ihop.

   Nästa vecka blir det Lilla julafton i Örebro dit också Borlängeborna kommer och kanske kanske en tomte ger sig tid att komma en vecka i förväg också :-). Själva julafton kommer vi att fira i Skåne då jag hoppas … hoppas så innerligt att allt är bra igen med Äldsta dottern.

   Kram!

  1. Ja det är bra att vi har varandra … och skönt. Man kommer aldrig från det där med oron hur ”gamla” än barnen blir :-). Vårt äldsta, dottern i Skåne, som nu ligger på sjukhus, fyller 38 år på måndag …

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.