Hanna, Anna, Micke fran Glada Hudik

… och Chantal fran Spanien … ALLA har de forsokt att hjalpa Skatan med datorn.

Men forgaves.

Hittills vill saga. De kan ju inte sitta heeela dagarna med hennes problem aven om hon goder dem med ol.

Dagarna gar … helt handelselosa. Det hade Skatan och Mannen bestamt innan de reste att de skulle forsoka fa dem att vara. Den ena den andra lik.

Tidigt tidigt …  i vanlig ordning gar Skatan Morgonrundan (men utan StinaFina forstas fast alltid far hon sallskap av nagon morgonpigg hund av alla hundar har pa stranden White Sand Beach) . Hon gar sa langt hon kan och vander … intar ibland  frukosten hogt uppe pa Rock Sand Resorts servering, ibland p[ Apple dar alla halsade henne som en kar gammal van, vilket forstas varmer ett gammalt skathjarta. (Hemmarestaurangen ar latast pa stranden och oppnar inte forran klockan 8 … och inte ens da ibland.)

Skatan  tar foton med sin nya kamera (den gamla Canon systemkameran blev fuktskadad sist hon var har i juni och helt omojlig att reparera.) pa allt mojligt som natten har skordat. (bildbevis kommer med tiden …) Skatan ar sa tidig att inte ens strandstadarna … utom en och annan … ar pa benen.

En mycket marklig reflexion som Skatan har gjort ar att hon dessa tidiga morgnar inte stott pa en enda borttappad sko …

Inte en enda!

Efter en timme eller sa moter Skatan en och annan tidig joggare som frenetisk gnor dar efter stranden med sammanbiten mun och utan att se Skatan i ansiktet nar de mots … och inte heller halsar tillbaka pa hennes God Morning …  De har fullt sja med sitt morgon”gnoende”.

Hemma igen hos sig pa Beach Tango satter sig Skatan pa en stol, laser, slanger ivag ett kameraklick pa nagot intressant, t ex pa tvillingarna i sina roda shorts med  sina iPhones i hogsta hugg som ogonen verkar vara fastklistrade vid medan den fantastiska dagen vaknar till liv runtomkring …

Skatan ater sedan en andra frukost tillsammans med Mannen (frukttallrik gu’ bevars), duschar, samlar ihop sig vandrar tillsammans for att hitta en plats for dagen i skuggan under ett trad dar de solar i halvskuggan, laser, badar, tittar pa folk med avbrott for lunch … och sa smaningom, efter klockan 15 dagens forsta ol (Chang) … inte for Skatan som tanker pa vikten som alltid … hennes Chang far vanta till kvallen och Oodies’  och Axex och Thai-Tina och Tien och Buffalo Man.

Men Oodies’  ar vart ett alldeles eget inlagg …

Ha det … och hoppas att man kan lasa nagot av allt detta utan prickar och ringar ovar a och o 🙂

 

16 reaktioner till “Hanna, Anna, Micke fran Glada Hudik

  1. Ja man borjar faktiskt undra. En gang hittar jag 19 skor, mest vanster tror jag, och nu nar jag gar mina tidiga morgnar … INGA.

   Slumpens skordar! 🙂

   Kram!

 1. Det låter som om ni har det väldigt skönt!
  Skorna dyker nog upp rätt vad det är.
  Kram och fortsätt att njuta, här är det gråkallt som attan!

  1. Vi har det valdigt skont utom att jag har fatt on i hoger ljumske och flank, trodde ett tag pa njursten, sen pa blindtarmsinflammation men nu efter tre dagars smartor … ibland nastan outhardliga … lutar det nog at ett konstigt ryggskott. Blir det inte battre (jag ska kopa smartstillande) far vi forsoka hitta en doktor. Forutom det ar har Paradiset.

   Hoppas ni har det fint darhemma ocksa!

   Kram!

  1. Jag med ar som gjord for den har tillvaron … har redan borjat tjata pa Hakan att det ska bli ”tungt” att aka hem … Bara min rygg ger med sig. Det gor inte ont om jag ar blick stilla. Forst vid lagesforandringar …

   Kram!

   1. Då är det säkert inte blindtarmen i alla fall. Men trycka benet mot magen ska man visst inte göra… Hoppas att du snart är bättre.

    Kram

    1. Jag ar redan battre. Jag tror faktiskt det var ryggen anda. Vi har luftkonditionering som liksom drar rakt pa ryggen. Nu har vi forsokt stalla om den och Mannen och jag har bytt plats i sangen … Jag drar alltid fram filten pa magen nar jag sover medan han behaller sin runt hela kroppen 🙂 . och haller ryggen varm 🙂

     Kram!

 2. Hej, skönt att höra att ni är på plats! Låter bra att ta dagen som den kommer.
  Här är några minusgrader och när jag vaknade i dag låg det lite snö på gatan. I går åt jag lunch med Margareta på Filmhuset, som äntligen har öppnat. I dag blev det en stavrunda efter lunchen. På torsdag ska jag träffa Ann-Marie – vi ska se utställningen Afghanistan (guldskatter som räddades undan kriget) på Etnografiska.
  Kram till er båda.

  1. Det ar verkligen skont att leva sa har … och du verkar ocksa ha det harligt. Hakan halsar till dig ocksa forstas. Ha det … som Henke brukar saga … ha det!

   Kram

 3. Visst kan man läsa utan prickar. Det tar bara lite längre tid. Att sitta under en palm i solen och höra vågorna skvalpa och vandra i strandbrynet en härlig morgon måste ju vara LYCKA Här är det bara snöigt och kallt och en plåga att vara utomhus. Njut kära vän och verkligen känn hur bra du har det. Det är du värd som dom säger på reklamen

  1. Jag njuter av fulla muggar trots ett ryggskott … tror och hoppas jag att det ar och inte nagot annat ”skit” … for da gar det over. Jag tycker att det kanns liiite battre.

   Om jag ska vara riktigt arlig … och det ska man ju vara … sa langtar jag inte hem ett endaste dugg. An sa lange i alla fall 🙂

   Ha det sa gott du kan inne i stugvarmen i alla fall.

   Kram!

 4. Jag får ta tillbaks det jag skrev innan du for om att jag gillar rosiga kinder av kylan och att det är snö. Låter som ett härligt avbrott i mörka vintern det du lever i nu. Jag vill också gå ensam på stranden och samla kraft
  Ha det så bra
  Kram

  1. Det kan verkligen vara harligt det dar med rosiga kinder och fin sno ocksa forstas … men just nu har jag langtat till sol och varme och njuter av varje lat dag …

   Hopas du kan samla lite kraft darhemma ocksa.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.