Det ar da sjalva … hmmm

att allt ska trilskas just nu.

Hade slapat datorn hit, skrivit lite i FB och sa la den av … sa nu sitter jag har.

Skatan och Mannen har fatt bade bra och daliga nyheter fran Sverige. Bra ar att Karin inte har sa ont langre sa man kan minska pa morfinet och daligt ar att hon har fatt vatten i lungsacken, dalig syreupptagningsformaga och en infammation.  Men man har konsulterat Lund och hon vill inte att Mannen och Skatan ska avbryta Thailandssemestern … de vill inte att varken vi eller Svarsonens foraldrar ska komma … annu i alla fall. 

Och Skatan har fatt klartecken att ringa till henne ocksa. Om hon inte orkar svara gor hon det inte. Annu har hon inte orkat men sa ar klockan bara elva ungefar hemma i kalla Sverige …

Vi har en riktigt pangdag idag … sol och varmt och med manga bad … och sa har vi bokat bord tillsammans med Folke och Joy (halvbrodern med sambo alltsa) pa den restaurang som Skatan brukar ata frukost i.

Skatan har manga inlagg pa lut … som ni kanske  forstar … men kan ju inte sitta har inne och trislskas huuur lange som helst. Allt kommer tids nog.

Ha en fin vinterdag darhemma! Skatan och Mannen har en fin sommardag pa sitt hall.

8 reaktioner till “Det ar da sjalva … hmmm

 1. Du har min fortsatta tumme för att allt ska ordna sig på bästa vis och att de får ordning på Karins lunga. Jag förstår om ni är splittrade och att tankarna går hem hela tiden men kanske kanske kan ni njuta lite…

  Kramar

 2. Skönt att hon inte har så ont längre. Förstår att det kan vara svårt att slappna av och njuta i solen när läget är som det är. Tänker på er!

 3. Hoppas att dottern mår bättre och att smärtan minskat! Det är bättre att vara sjuk själv än att ha sjuka barn är min åsikt. Man känner sig så hjälplös men läkarna gör vad dom kan så dottern är i goda händer.
  Här händer saker, full snöstorm och jolyckor i parti o minut 😦 Just nu har Håkan Juholt meddelat att han avgår med omedelbar verkan så det blir Karin Jämtin som tar över tills vidare. Och så väntar Em i handboll mellan Sverige.-Polen och för oss handlar det om att vinna eller försvinna fr. EM.
  Hoppas du kan njuta av sol och hav så krafterna kommer tillbaka.
  Kram, Agneta

 4. Hoppas att hon blir bättre snart och kan återhämta sig och må som hon förtjänar istället.

  Låter mysigt med det bokade bordet och sol.
  Här är det aningens dystert.
  Skulle också vilja åka till Thailand någon gång och njuta av värme och allt de där som Svenskarna längtar efter 🙂
  Kram

 5. Usch era stackare vilken oro och så långt borta ni måste känna er även om ni inte kunnat göra något om ni var närmare heller… styrkekram och hoppas allt går som det ska nu så ni får njuta lite av er semester.

 6. Sänder bara en liten hälsning och är glad för er att dottern stöttar er fortsatta vistelse. trots allt är det ju lite lättare då.
  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.