5 reaktioner till “VAB

  1. Nu ska vi sjunga Den boken minns man med glädje minsann och jag tror att jag har den i någon om mina bokhyllor. Så trevligt att VABBA Ni ser ju ut att ha det hur mysigt som helst. Ha en trevlig helg

  2. Vänner! Ja, det är egendomligt att en sångbok som ”Nu ska vi sjunga” har blivit så älskad … om och om igen. Även om antagligen inte Agnes och Karl Axel alltid förstår vad vi sjunger (… ”Alla fåglar kommit re´n” … Vaddå ”ren”, mormor?) … ” så älskar Agnes verkligen den boken framför många modernare sångböcker 🙂

    Kul va!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.