Inte lätt inte … II (2)

Det här med byte till Mac gjorde att Skatan alldeles kom av sig med bloggandet … och att komma igång när ingenting funkar …noll (0) alltså …  som hon vill är lättare sagt än gjort … och att inte bli långrandig när folk (i allmänhet) inte orkar läsa längre texter längre … enligt någon artikel Under strecket i SvD som Skatan läste … men… men Skatan kan påminna om  … som någon i den lååånga artikeln gjorde … hon kan också påminna om och  …

… påminner om en helt väsentlig egenskap hos den nya teknologin: den går att stänga av. Vi kan koppla ner, vi kan välja fåtöljen i det tysta rummet i stället för tunnelbanan som läsplats.

Så nog kommer Skatan fortsätta läsa lååånga artiklar, lååånga böcker och lååånga blogginlägg men ska försöka fatta sig lite kortare själv.

Och kanske komma på ett sätt att så att säga göra en kortfattad resumé över innehållet.

Resumé: Mac-bytet har gjort att bloggandet kommer av sig… OCH…  Skatan ska försöka skriva kortare i fortsättningen.

Punkt. Slut.

5 reaktioner till “Inte lätt inte … II (2)

 1. Hejsan, Eva!
  Korta inlägg är svårt att skriva beroende på ämnet. Dessutom, tycker i alla fall jag, kan dom lätt missförstås. Nä, skriv som du brukar så att det blir lite substans och intressant som du brukar. Korta inlägg och korta svar ger mig en känsla av ytlighet och ointresse. Jösses, vi måste väl för sjutton få lov att ”prata” med varandra…lufta åsikter och tankar och skapa debbatt…eller?
  Den som inte orkar läsa eller inte är intresserad av ämnet får väl avstå då?
  Var o en gör som det passar en själv annars kan det väl kvitta!
  Fortsätt som du brukar, det gillas i alla fall här 🙂
  Kramen, Agneta

 2. Heja….fortsätt skriva som DU vill. Det börjar gå troll i att det skall skrivas kort. Att anpassa sig till de som ”inte orkar” är att bli en del i ett ”fördummande” av människan. Se det som så….den som läser får avgöra.

 3. Det var ett litet helsicke de första dagarna innan man vant sig vid var saker satt och sen att man liksom skrollar tvärtom. Nu har jag grava problem när jag hamnar vid en PC.

 4. Vänner! Långt eller kort … jag kommer förstås att skriva långt … OCH kort när det tryter med orden och tankarna bakom orden … 🙂

  Och så gäller det förstås att komma igång igen … Det verkar trögt för när tekniken inte fungerar blir det hjärnsläpp också och tiden går och… ja … till slut ger man upp. Men det blir nog säkert bra med tiden …

  Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.