Skatan är ingen shopaholic

Skatan älskar ting, böcker, tavlor, prylar, smycken och … visst … kläder och skor också …  vill haaa men vill inte själv titta, välja … köpa, shoppa.

Skatan tycker det är förfärligt att gå i affärer, att prova om det skulle behövas … att välja. Till och med att välja matvaror får henne att krokna så hon har börjat handla matvaror i affärer med mindre utbud så att valmöjligheterna begränsas.

Överskottslagret t ex.

Nej, nu spånade hon allt lite … hon är trogen sin ICA-handlare i Oppeby där hon någotsånär vet var varorna står.

Hon handlar böckerna på nätet för Nyköpings bokhandel, Kullbergs, har aldrig eller så gott som aldrig de  böcker som Skatan vill ha. I en ”riktig” bokhandel kan hon annars trivas, gå omkring och titta på titlarna, bläddra här och där, läsa och köpa en och annan bok. Men det är inte många ”riktiga” kvar.

Det finns en i Kristianstad i alla fall.

Skatan är ett ufo.

Sist … när hon klampade omkring i Stockholm i Mannens kängor … inhandlade hon i alla fall (förutom några böcker) en liten börs … en liten börs som hon nog egentligen inte behöööver men som var … just det … oemotståndlig.

Den måste bara bli hennes …

Och det blev den …

Är den inte fin och vårlik och … alldeles underbar …så säj?

I den ska hon ha de där fem- och tiokronorna som alltid fattas när man ska parkera.

Nu ska det bli  ordning och reda.

I en gyllene börs.

Läs även andra bloggares åsikter om

10 reaktioner till “Skatan är ingen shopaholic

  1. Jo … det känner ju du till *fniss* … Jo … allvarligt talat … det ska man. Annars ångrar man ihjäl sig efteråt.

   Kram!

 1. Jag är nog en liknande shoppare som dig. Det händer att jag ser något som jag inte kan var utan. Då är det oftast ett nyttoföremål. Jag är riktigt dålig på att shoppa. är det skillnad på att handla och shoppa? Handlar gör jag nämligen lite då och då men för mig är det traditionellt betingat känns lite dekadant med ordet shopping
  Ha en fin kväll

  1. Jag har aldrig funnit tjusning … som sagt … att ge sig ut lite oplanerat för att shoppa. Fönstershoppa för att sedan kanske falla för något och komma hem fullastad med påsar och grejer som man egentligen inte behöver.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.