Sommarens första fyrklöver

… hittade Skatan den första regniga Morgonrundan i sommar med StinaFina här på Femöre.

Och som hon letat.

Ända sedan klöverbladen tittade fram i våras … tills nu … har hon gått med näbben mot backen och glanat utan att hitta en enda.

Hon har haft samma funderingar kring sin ”otur” att inte hitta fyrklöver  som mysteriet att skor plötsligt inte tappades bort längre … åtminstone fann inte Skatan några.

Varför kunde Skatan tidigare bara gå ut och ”plocka in” ett knippe fyrklöver när det ”behövdes” och så … plötsligt  efter en inledande fyrklöver förra sommaren  …hittade hon inte en enda ???

Men nu har Skatan alltså plockat sin första fyrklöver för i år. Den skänker hon till sin förstfödda som kan behöva en fin fortsättning på 2012 som började så olyckligt för henne …  men som nu helt säkert får en lyckosam vändning. 🙂

Kram på dig gumman!

En regnvåt StinaFina denna lyckosamma Morgonrunda 🙂

PS  Ingen ska behöva gå  lottlös i sommar föri år måste Skatan bara finna sina fyrklöver som hon brukar ju … Vänta ni bara 🙂

6 reaktioner till “Sommarens första fyrklöver

 1. Man kanske skulle ut och leta, En och annan fyrklöver skulle sitta bra just nu. (Och då tänker jag inte på korsordsvinster, för de kommer i alla fall) 😉
  Kram, Ingrid

  1. Ja ibland behövs de mer än annars … (Och då tänker jag inte heller på korsordsvinster, som inte kommer hur som 🙂 )

   Kram!

 2. Visst måste man fundera ibland vad saker och ting betyder. Du som hittar skor och fyrklövrar var du än går. Jag håller också blicken i marken men hittar mest fina stenar och små oansenliga blommor. Hoppas att du hittar vårt lilla skrin med de små facken som jag ska måla symboler i. Nu är loppisarnas tid så jag ska ut och leta. Leta du också?

  1. Jag letar som en besatt efter skrinet med de små facken ska du veta … hittills utan någon som helst tur med mig … Det jag tycker är konstigast är att ibland dräller det ”lyckoklöver” över mig OCH borttappade skor och sen … plötsligt … inte en enda vare sig lyckoklöver eller borttappad sko. Knepigt det där. Jag tror det är som med allting. Det man anstränger ihjäl sig på för att se och hitta djäklas med en och finns plötsligt inte. Men ”glömmer man” bort det, struntar i det så dimper det ner utan förvarning … helt plötsligt. Så kommer det säkert att bli med skrinet också ska du se.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.