Det lilla ”ingreppet”

blev ett rent helvete for Karin.

Det var meningen att Skatan skulle ringa pa morgonen innan hon skulle ”opereraras” men nar Skatan ringde var det ingen som svarade. Skatan tankte att man borjat tidigare an planerat och forsokte sa smaningom ringa Svarson I. Inget svar dar heller …

Hon sms:ade … inget svar …

Hela dagen gick innan Skatan slutligen fick tag i Svarson 1 (som hade blivit kallad till sjukhuset klockan tva pa natten) som pa Skatans fraga  svarade att … Nej, det var inte bra med Karin, och jag kan inte saga mer, jag orkar inte prata mer , jag forsoker ringar i morgon …

Det var lang dag och natt for Skatan och Mannen och till slut fick de genom Sonen och lilla E lite lugnande besked …

Och nu, nyss,  ytterligare  lite lugnande besked … att det har varit ett helvete for Karin men  … att det nog kommer att ga bra nu.

OM det skrivs mera har av Skatan blir det nog ett mer privat inlagg …kanske  … hon behover ventilen men vet inte om hon kan ventilera alla de senaste dygnens kanslor och tankar annat an sa.

7 reaktioner till “Det lilla ”ingreppet”

 1. Å stackars er alla. Att vara så långt borta när någon nära är sjuk och så dessutom inte få tag i någon och få veta. Måste vara ett helvete. Hoppas att det repar upp sig nu så ni kan njuta av solen och värmen. När det är på det där viset med dottern så kan man ju inte njuta av någonting bara ängslas.

 2. Vilken vånda ni måste ha gått igenom!
  Och det måste verkligen varit en lättnad när ni äntligen fick besked om att det gått bra. Hoppas allt rättar till sig nu så att ni får njuta av er semster!
  Kram Ingrid

 3. Tankar på er. Kan inse att det är helvetiskt, inget man kan påverka. Fint att dottern repar sig.

 4. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag innerligt hoppas att det ska gå bra nu för Karin. Hoppas att kommande besked ska gå i samma riktning som det ni fick nyss.

  Många kramar

 5. Håller tummarna för Karin! Man känner sig så hjälplös i sådan här situationer. Oavsett om man är nära eller långt ifrån.
  Kramar till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.