Den tjuvaktiga Skatan

… har knyckt den här bilden av Znogge … och slänger in den som en brasklapp … om ifall att Skatan inte skulle få lust att blogga på ett tag, eller ha tid … eller bara har lust att vara IRL ett tag … eller … ja … helt enkelt ha semesterstängt.

8 reaktioner till “Den tjuvaktiga Skatan

  1. Tack tack … jag har bloggat många inlägg på sistone när jag egentligen inte hade så mycket lust … bara för att hålla igång. Vi får väl se vad det blir framöver …

   Kram!

 1. Försöker läsa ikapp ikväll när jag är ensam en stund mitt i allt och mitt bland alla människor som gästar mitt hus. Eftersom det regnat så gott som hela tiden i en hel vecka är alla inomhus och det blir lite bökigt. Jag skriver inte heller så ofta eftersom jag har dåligt med tid. Allt går på en faslig fart och jag har inte ens tid att tänka.

  1. Visst är det så … men det är SOMMAREN … och tids nog när det lugnar ner sig framåt hösten hinner vi både blogga och FB:a så mycket vi vill. Det är svårt att hålla igång bloggen när man egentligen inte har så mycket lust. Men samtidigt vill man inte ”släppa taget” …

   Ha det fint … även om det regnar.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.