Tillbaka på Singö

Vid lunchtid  igår träffades de alltså igen  i  Grisslehamn för att äta (en god) lunch i hamnen, besöka Albert Engströmsmuseet med mera, med  mera  … för att sedan åka ut på Singö och fortsätta där de slutade igår …

Och  bodde  kvar :-)

Lat som Skatan är slänger hon in en bildkavalkad som får tala för sig själv …
Här kan man se hamnen i Grisslehamn, åskvädersmolnen som tornade upp sig  så de var tvungna att flytta sig under ett parasoll för att äta en fantastisk god fisksoppa, Albert Engströms hem under  hela 16 år  … Skatan tror det var 16 år … och hans skrivarstuga som är ett sjömärke  … helt fantastisk … en så´n stuga skulle Skatan själv vilja ha… vem skulle inte det
… och så tillbaka på Singö, en fantastisk middag (ej avbildad) och så prat  förstås långt in på småtimmarna och Morgonrundan med StinaFina  …
Shoot!

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 kommentarer

 1. Nej, vem skulle inte vilja ha den stugan! Alldeles underbar. Tänk att sitta där och skriva. Eller läsa. Kanske bara titta ut… Härliga bilder!

  Kram

  • Den var verkligen helt underbar … men bara att ha en egen liten skrivarstuga dit man kunde dra sig tillbaka vore mer än härligt … Vi har ju en lillstuga på landet men den är inte så ändamålsenligt möblerad … det får bara rum två sängar och ett litet sängbord däremellan …

   Men jag ska inte klaga … fast önska sig kan man ju alltid.

   Kram!

 2. Ja det är ju det … vi får ta tillvara på tiden … fast egentligen tänker jag inte så. När som helst i livet kan man ju bli överkörd, få en istapp i huvudet, sätta en äpplebit i halsen och kolavippen … Det gäller för oss alla att leva livet levande …

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.