IRL tar över och svischar förbi i en rasande fart

Det går så fort så Skatan hinner inte med … trots att hon flaxar och flaxar och flaxar …

Det e mycke nu …

Skatan kommer inte ihåg var hon började och slutade … men .. hmm …

Jo, i fredags hjälpte hon Mannen att köra båten till sitt vinterviste på förmiddagen, stack till Stockholm och Sverker Hybbinette och pappa på eftermiddagen för att med några minuters försening hinna till förvernissagen på Galleri Sjöhästen…, ta ett glas vatten !!! … hon hade ju bilen …  och lugna ner sig och lyssna på  och se och njuta av Frank Björklund och Micke Johansson.

Galghumor (Frank Björklund)

Glaskonst (Micke Johansson)

Vad underbart det är med konst …

Mannen och Skatan kunde inte hålla sig i vanlig ordning och köpte … en sån där glasdroppe. (Den kommer på bild när de får hem den)

När Skatan och Mannen kom hem från förvernissagen snusade redan unga familjen A i gästrummet i källaren och på lördag var det full rulle inomhus hos gamla familjen A .

Regnet ööööste ner  … stod som spån i backen.

Två allvarliga flickor i köket  … mamma Pa och Cissi

Alice vill lyssna på Bamse 

StinaFina på spaning … 

Och på kvällen var Skatan och Mannen och StinaFina på middag på Norrby hos vännerna där som inte vill vara med på bild och som inte vill nämnas vid namn osv osv … Middagen var som vanligt SUPERB …som vanligt.

 Det snackades så taket lyftes.

Som vanligt.

Och de hade mycket trevligt.

Som vanligt.

Mannen och StinaFina och Skatan for hem mitt i natten (Skatan var nykter !!!  och kunde köra) för att kunna ställa upp i trädgården på Villa Skogsberg tidigt söndag morgon. Poolen skulle stängas för säsongen, en av väggarna rivas och tja …

Hösten är här …

Och igår då … ja … vad hände igår då.

JOOOO …

Två ”spekulanter” som grannarna ”hittat” kom och tittade på lägenheten. De har bott här förut och känner till husets alla vinklar och vrår och nu … nu hoppas Skatan så hon … skakar …

-Måtte de ”slå till” …

De skulle åka hem och ”räkna på det” …

– Håll tummarna hörni! Håll tummarna!

Idag är det en annan dag och Skatan ligger efter 🙂 …

Det ä mycke nu …

watch?v=b3AdeWwiWGM&feature=related 

11 reaktioner till “IRL tar över och svischar förbi i en rasande fart

 1. Håller alla två tummarna att det går vägen och dom vill. Du lever äkta skatliv just nu kan jag läsa mig till 🙂 glöm inte att flaxa ner ibland och lägga vingarna tätt intill kroppen och sluta ögonen och bara vara skata. KRAM!

 2. Här regnar och ruskar idag och jag ska inte göra något särskilt, så det är klart jag kan sitta här och hålla tummarna för dig!
  Kram, Ingrid

 3. oj oj oj kära vän hur du jäktar och stresser och far runt som ett tok. Vid det här laget har man ju förstått att det aldrig kommer att bli på något annat vis med dig. Hur vore det med en stund av meditation lite då och då. Har ni ingen sådan grupp nere hos er. Att vara tvungen att sitta stilla och känna in sig själv kan vara nyttigt och samlar kraft .

 4. Ja, här händer det minsann en hel del. Bara trevligheter så vitt jag kan förstå.

  Hoppas verkligen nån köper lägenheten nu!
  Håller tummarna!

 5. Jo, det borde man väl kunna. Har i och för sig inte testat på ett tag…

  Du har min tumme 😀 Hoppas det blir affär…

  Kram

 6. Hej, Eva!

  Hoppas att lägenheten blir såld och håller alla tummar jag har för en bra affär.
  Inte konstigt att det pirrar i benen så som du flaxat sista tiden. Blir utmattad bara av att läsa om allt du gör. I teveprogrammet Fråga doktorn tog dom förresten upp just restless leg och visade bilder m.m. Tror att det var i måndags så det kanske finns på SVT:s hemsida.
  Nattiskram, Agneta

 7. Håller tummarna för att det blir köp! Det är ju så med IRL, det tränger sig på. Det är likadant hos mig. Det irriterar mig ibland men jag antar att det egentligen är något man ska vara tacksam för. 🙂 Kram på dig!

 8. Man SKA vara tacksam för IRL … men RL så till den milda grad … nja … nog önskar jag mig lite liv i cyberspace också … emellanåt.

  Kram på er alla fina bloggvänner. Kram på er … och ha tålamod med en skata. Hon flaxar ”snart” in till er och ”uppdaterar” sig.

  🙂 😛 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.