Red light district

… trodde Skatan först att hon hamnat i när en röd jättelampa tänts på takterassen ovanför deras balkong.

– Vem bodde där?

– Vem signalerade?

Red light district?

– Var det en bisarr julprydnad kanske?

Skatan hade för sig … nej, hon visste … att  lägenheten ovarnför deras fortfarande var till salu  och tom så … hm …

Och nu … nu ligger lampan på svaj.

– Stormvarning?

Stormvarning?

 

 

PS Det finns 12 lägenheter i huset varav tre hittills är bebodda 🙂 … Kom hit vetja!   Skatan fick också veta att det var Skandiamäklarnas lampa som ”signalerade” . Det kanske skulle passat bättre med grönt ljus?

4 reaktioner till “Red light district

 1. Rött känns ju signalera Varning och det blir kanske lite fel om man ska hyra ut. Hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet. Lycka till på IKEA Det lär väl vara en del människor där idag och långa köer och fullt på parkeringen. Jag är glad att jag slipper. Kinabror och Sonen åkte precis hem och nu är det tomt i huset så det ekar. Broder O med fam åker hem idag och Lille Liam med pappa åker också hem idag. Det har varit fina två veckor och ett härligt väder vilket det inte brukar vara den här tiden.

 2. Red light district ja… Ha, spännande kvarter du flyttat till, Vavva. Får mig att minnas den där tomteröda lilla lyktan jag en gång fann på loppis. Tyckte den var ursöt, satte upp den i sovrumsfönstret och gick och tände och släckte den efter behag. Tills någon en dag sa till mig: du, man kan lätt feltolka det där. ”Nu har hon kunder, nu är det ledigt… nu har hon kunder igen… men nu är det ledigt.” Behöver jag tala om att lyktan åkte ned direkt? 😉

 3. Tokigt. Varför har de satt en lampa där över huvud taget? 😉
  Roligt.
  Hoppas att lägenheterna fylls, annars kanske det känns lite tomt.

 4. Så var man tillbaka i Amsterdam igen där syster min bodde ett antal år 😉 Dock i en annan del av staden!

  Hoppas ni snart får grannar!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.