Ja, se det snöar, ja, se det snöar …. igen

– Ja, vad trodde du. Vintern har ju bara börjat 😦

I morse när Skatan slog upp sina grå och tittade ut snöade det ymnigt men var plusgrader.  Så när hon och StinaFina gick ut knarrade det under klackarna och tassarna blev fulla med snöklumpar.

IMG_8768

De gick sin runda och tyckte trots allt att det var väldigt vackert.

Men de besteg inte Kråkberget idag … det hisnande höga Kråkberget  … för Skatan visste ju hur det såg ut under nysnön.

Blankis!

Den röda lampan låg fortfarande på svaj och Skatan ringde till mäklaren  och sa att de kanske skulle resa upp den. Det såg onekligen lite slarvigt ut … om man  nu vill ha uppmärksamhet på att det finns fina lägenheter till salu alltså …  🙂

Annars fejas det och möbleras och tavlor hängs upp och flyttas och det finns fortfarande massor att slänga så det går skytteltrafik till Öppen hand och tippen.

Nå´n gång är det klart och då sitter de där uppe på Söderblick och njuuuter och tar det väldigt lugnt. Skatan och Mannen och StinaFina.

Ett tag i alla fall.

Detta bildspel kräver JavaScript.

8 reaktioner till “Ja, se det snöar, ja, se det snöar …. igen

 1. Oj så mycket snö ni fått igen. Här blev det bara lite slask av det och det mesta har regnat bort, men fryser det på lär det bli rena isgatan 😦
  Kram, Ingrid

  1. Ja det snöar hela tiden … igår var det väl lite uppehåll men nu har det satt igång igen. Och halt är det under så man får ta det lite ”easy”.

   Kram!

 2. Söderblick vilket fint namn. Hoppas att ni kommer att trivas. Skåningarna hann knappt åka hem förrän snön börjar falla här igen men nu har det klarnat. Jag kände mig ensam och har varit hos DansBritt hela dagen. Ikväll när jag for hem var det norrsken så hela himlen brann.

  1. Vi trivs redan … jag känner mig som hemma och som jag alltid bott här fast det är mycket kvar att packa upp och ingenting är där det ska riktigt. Åååh norrsken. Det tror jag att jag bara har sett en eller två gånger i mitt liv. Fantastiskt vackert var det. Och magiskt.

   Kram!

  1. Nu är lampan på rätt köl igen … i alla fall.

   Söderblick är ett fint namn och vi som bor högt upp i husen kan verkligen blicka söderut … och se mycket av Nyköping från ovan.

   Kram!

 3. Ja det var ett hejdundrande snöoväder när min flygbuss körde ner mot Nyköping. Och än är den inte slut även om jag smet ett par veckor nu så det bli några lass till. Den ser ändå lite fin ut den där röda lampan i allt det vita, trots att den är på sned. Kram!

  1. Det snöar idag igen och jag blev riktigt avundsjuk på dig när jag lyssnade på vågorna och för övrigt tystnaden där i Spanien på filmen på FB. Och så var det ju så vackert också. Njut nu och hoppas du får arbetslust och -ro.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.