Skatan är INTE med i fanklubben …

… eller sekten … Apple-sekten.

Man talar om att de som en gång har lagt fingrarna på  en Mac och bitit i ett  ”Apple” är frälsta för alltid …

Inte Skatan 😦

Det enda försonande är dropboxen eller vad den heter … att tar Skatan ett foto med sin iPhone så droppas det automatiskt  … hmm … både i datorn och i ”paddan” …

Men så´na finesser kanske man inte behöver en Apple-produkt för att njuta av.

Det är bara så att Skatan gillar inte att det krånglar…

Allt ska gå lätt som en plätt …

Apple

Apple eller inte …

9 reaktioner till “Skatan är INTE med i fanklubben …

 1. Jag avstod äpple denna gång och valde en vaio. Tyckte prisskillnaden var lite stor… Blev lite avskräckt av dina synpunkter. Vill liksom att allt ska fungera…

  Kram

 2. Så är det. Det ska vara enkelt och lättsamt. Gäller väl det mesta. Även tillkrånglad mat känns bara jobbigt. Recept med en massa konstiga saker som man inte ens kan hitta i vanliga affärer. Nej fy sjutton Livet ska vara lätt att leva kan man i alla fall önska även om det sällan är så.

 3. Jag har använt Windows från och med ettan på nittiotalet och har alltjämt en dator med windows7.
  Men, för fyra år sedan köpte jag på prov – på skoj – en MacMini. Och – tänk – vad enkelt det blev att
  jobba med en dator. Allting i den Mac-världen kände så intuitivt och enkelt. Om det nu berodde på att jag var så att säga en datorvan människa (?) men ändå. Jag blev inte Apple-frälst som det kallas utan en beundrare av att det fanns en hårdvara med mjukvara som det bara var att starta och köra. Och så snabbt allting gick. Ingen väntetid för någon aktivitet. Jag fortsätter av bara farten att låta min Windows7 stå i garderoben 😀

  1. Jag ska ge min Mac en chans till. Det är nog inte den som fallerar utan att jag är för otålig … Allt ska jag fatta direkt och hakar det upp sig skyller jag ifrån mig … Får sansa mig lite bara .

 4. Jag ingår inte heller i den där sekten. Men den dag kanske vi alla ligger där och biter på äpple efter äpple.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.