I som i Irriterad

Nu är det hög tid att Skatan fortsätter med de där bokstavsinläggen igen.

Hon har kommit fram till bokstaven I.

I som i irriterad.

irriterad

 

Det finns många ord på I men just nu … eller rättare sagt då … när hon egentligen skulle skriva det här inlägget var det IRRITERAD … minst sagt … som Skatan var.

Och Mannen.

Så det blev det ordet hon valde.

I flera dagar förra veckan hade inte deras TV fungerat.

Canal Digital är ett skitsystem.

Ibland gick det bra men för det mesta inte alls. När de ringde sa en röst att hen hade ”problem” just nu. Mannen och Skatan ombads avvakta.

Avvakta!

Inte för att de ser så mycket TV … mest nyheterna … men den här dagen hade de bänkat sig för att se en film … Animal Kingdom  … och tänka sig … då fungerade plötsligt TVn igen.

Animal Kingdom var  en av de läskigaste filmerna som Skatan sett … (hon brukar undvika läskiga filmer) … men så bra och välspelad att hon inte kunde lämna soffan när hon väl hade börjat att titta på den.

Den var helt enkelt gastkramande

Och så … några minuter innan upplösningen och slutet på filmen  … när mormodern öppnade dörren för den unge grabben som filmen handlat om … så … ja … då dog TVn.

Mannen och Skatans adrenalinnivåer stod redan på max (det var ju hur spännande som helst) och nu … när de inte fick se slutet höll de verkligen på att krevera.

Fortfarande vet de inte hur filmen slutade. Skatan ska försöka hyra den och bläddra fram till ”the bitter end” … som hon misstänker inträffade.

Shit!

 

7 reaktioner till “I som i Irriterad

 1. Avvakta! Vilket märkligt svar. Jag ser inte mycket på TV men jag vill att det ska fungera. Jag hade blivit väldigt Irriterad över detta oIntelligenta svar… Hoppas att teknniken skärper till sig så att irritationsmomenten minskar!

  Kram

  1. Sedan vi kommit hem från Örebro i onsdags har vi kunnat se på TV så nu hoppas jag Canal Digital har löst problemen. Vi kommer att försöka byta leverantör så fort vi kan. Just nu är vi ”bakbundna” … det var det enda alternativet som Gästabudsstaden (bredbandet) erbjöd. På landet har vi Boxer som fungerar perfekt.

   Kram!

 2. Kanske lika bra för jag skulle tro det är en sådan där modern film då alla dör på slutet. Irriterad har jag också varit ett par dagar. Först för att det ymniga regnet gjorde att jag inte kunde åka till faster på Alnön för vägarna var igenregnade och så är jag irriterad för att vi inte hann ta ner vinbärsbuskarna för regnet och sedan blir jag irriterad på alla gubbar som kommer in och sitter och sitter och pratar och pratar så jag inte hinner göra det jag ska. Kanske blir det bättre imorgon när vi kommer till bokstaven J

  1. Ja den där förargliga Irritationen slår till när det går en emot … och … som man tycker … heeela tiden.

   Men men … det går upp och ner och ja man kan ju inte göra så mycket annat i sådana här situationer än att bita ihop.

   Kram!

  1. Nej att vi blev irriterade var egentligen ett understatement. Vi höll på att bli galna. Filmen var ju hur spännande som helst när TVn la av.

   Nu har det funkat i två dagar i alla fall.

   Kram!

 3. Hejsan Eva !
  Det kan väl vem som helst förstå, att Du och maken blev irriterade.
  Det var jag idag också av annan orsak. Men nog har det hänt att teven
  blivit svart mitt i programmet. Så jag vet precis hur det känns. Och
  inget finns att göra.

  Hoppas det går bra med 5i2 metoden.Kan tyvärr inte
  ta den, då min tarmflora inte tål vid fasta.

  Må så gott och trevlig helg av det lilla som är kvar.

  Kram Mi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.