En grön vinter

… och varm … ja, för det mesta varm.

StinaFinas och Skatans promenad efter ån blev en vandring i grönt.

T o m vattnet var nästan grönare än grönt …

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 reaktioner till “En grön vinter

  1. Vilket konstigt grönt vatten! För mig får det gärna vara utan snö fast vi har ett pyttetunt lager på marken och det räcker så gott så. Blankisen är det värsta men broddar på så går det bra det också förhoppningsvis

  2. Det gröna vattnet kommer sig av att det står tätt, tätt med granar på andra sidan ån från stigen där jag stod och så finns det säkert en massa grönt (alger och sånt) i vattnet också. Ibland är det brunt, ibland nästan svart och dagar när himlen är riktigt blå kan det vara blått också. Visst är halkan det värsta (jag har också broddar) men ibland hjälper inte de på asfalt som kan just vara som blankis.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.