3 reaktioner till “God Jul och Gott Nytt År

  1. Såg ju väldigt trevligt ut det här. Här var det storm, regn, blötsnö och en av julaftonsgästerna fick vända om för halkan. Igår när jag skulle bada bastu fick sonen skjutsa mig ner till sjön med fyrhjulingen för det gick inte att gå fast jag hade broddar. Imorse fick han dra upp en som kört i diket på halkan med fyrhjulingen. Vi lyckades i alla fall åka ner och handla idag utan att köra i diket men vi kröp fram och hade turen att inte möta någon. Ska väl sätta mig och se över hur året har varit för man glömmer så fort. Tur att man har bloggen att titta tillbaka på. Hoppas nu att det blir ett riktigt bra år för oss alla. Kram

  2. Ja-a kära Skogsnuvan! Det blev ju ett väldigt dramatiskt slut på ditt år … hoppas de sista dagarna ”tar sig” och blir lite lugnare. Man glömmer så fort så det är … som du säger …bra att ha bloggen att kolla lite i för att se vad som hänt under året. Ibland är det bra att glömma förstås. Ett härligt och GOTT NYTT ÅR 2014 önskar jag dig i trollskogen och i Fisksjön. Massor av kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.