En annan sida av Bob Dylan – den leende

bobdylan

Visst visar han för det mesta upp en trumpen, surmulen nuna … men va f-n … varför ska man alltid smila … le … visa en sida som inte stämmer , som man inte känner för just då.

Så många kvinnor … Skatan med dem … ler och ler och ler … i alla situationer … utom när de gråter och det gör Skatan ju lätt som en plätt. Det är bara att trycka på rätt knapp så att säga. En del av alla män varken ler så ofta eller gråter.

Man säger att kvinnor har närmare till sina känslor. Men visar de ständigt leende sina sanna känslor.

Bob Dylan visar sina känslor i sin poesi och i sin musik.

Och han är ju en man som ju har blivit berömd inte bara för sina underbara texter och sin musik utan för sin ständigt sura uppsyn.

Skatan har hittat en leende Bob Dylan … och inte en enda bild har hon tagit själv … som visar att Bob Dylan ler när han känner för att le.  Skatan har förresten sett det med egna ögon …

Så … här kommer ett litet potpurri på en leende Bob Dylan:

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 reaktioner till “En annan sida av Bob Dylan – den leende

  1. Nog är det trevligt att se honom le. Tror inte jag har sett det på någon bild förut. Nog stämmer det att kvinnor har närmare till sina känslor men inte alltid. Jag vet en man som har väldigt nära till sina känslor och visar dom fullt ut och det är helt underbart med sådana män faktiskt.

    1. Känner också igen det där leendet och glättigheten som liksom är insprutad i ryggmärgen, som jag kopplar på av ren reflex oavsett hur jag mår innerst inne. Det är ju rätt förkastligt egentligen men det verkar ju vara något som vi kvinnor får i oss med modersmjölken. Men det finns faktiskt män som kan det där också. Några enstaka.
      Och Bob Dylan, då. Tänk att få så mycket publicitet i två veckors tid utan att säga ett ord. För övrig tycker jag att det är riktigt kul att han fått Nobelpriset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.