Månadsbilden januari 2017

Det är nytt år och årets första månads sista dag och Skatan tänker lägga ut årets första månadsbild.

I år blir motivet för Månadsbilden nytt. Det är nästan hopplöst att gå längs med ån så här års … nu … utan att halka och slå ihjäl sig  och trots att det var där förra årets motiv knäpptes (när det knäpptes) känns det bra med ett nytt år och ett nytt motiv som är mera lättillgängligt.

Det ska bli spännande att se när träden börjar skifta till vårens färger för att så småningom slå ut och bli sommargröna för att sedan gulna och falla av. Och sedan kanske bli snötyngda framåt december.  Hela tiden med cykeln där i luften som ett trotsigt inslag.

Så … håll tillgodo …

img_5399 Januaris månadsbild 2017

är här.

6 reaktioner till “Månadsbilden januari 2017

 1. Dessutom måste det vara omväxlande att byta motiv från år till år. Är cykelns placering tillfällig eller finns den där alltid?

  Skönt att det inte var något med StinaFina!

  Kram

  1. Cykeln har nu hängt där i flera år och jag har visat den några gånger tidigare i FB. Och jag hoppas verkligen att den får hänga kvar. Den ”gör” liksom bilden fullödig.

   Kram! ❤

 2. Så härligt att välja en plats där man följer årstidernas skiftningar. Det ökar närvaron och medvetenheten!

 3. Nog kan man fundera över vem som gjort sig besväret att hänga upp en cykel så högt upp. Iden med ny bild är väl bra. Kanske jag också skulle göra en månadsbild men jag har inte hittat på av vad jag ska göra den. Det måste ju vara något som förändras för varje månad. Kanske min stora björk. Vad tror du?

  1. Din stora björk är väl ett jättebra månadsmotiv … med fågelbordet kanske i bakgrunden med alla fåglarna och ekorrarna. Eller det är ju faktiskt massa fåglar i själva björken också… en och annan skata i alla fall 😉 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.