Det är förkylt

Igår trodde Skadat att hon blivit snabbt frisk eftersom näsan som börjat rinna i onsdags kväll, fortsatt hela torsdagen men nu på fredagen hade slutat rinna och febern var om inte helt borta men inte heller över 38 grader. Men tji fick Skatan. I natt har hon nästan hostat lungorna ur sig och nu har hon feber igen. Skatan har i alla fall hunnit göra en sväng till sin ateljéplats (än så länge) och hämtat det fina staffliet som Bengt gjort till henne och som Skatan verkligen vill behålla.
Men sen kroknade hon.

Det är görvarmt ute, vindstilla och vore Skatan bara frisk skulle hon säkert sitta ute en stund i solen … en stund åtminstone. Men nu ska Skatan inte ut och ranta och anstränga sig (har Mannen bestämt) utan vänta ut febern ordentligt innan hon flaxar vidare.
Fast handla måste Skatan förstås.
Inte idag.
Men sen.

4 reaktioner till “Det är förkylt

  1. Usch att få feber och förkylning den här tiden och i den här värmen är inte alls kul och kan bli långvarigt. Hoppas du repar dig snabbt

  2. Hoppas att du är frisk vid det här laget! Jag har varit två veckor på Mallorca och varit förkyld nästan hela tiden (efter att jag slutat vara magsjuk). Just nu är jag inne i det där hosta lungorna ur sig läget. Och är lite bitter, ska jag väl tillstå. Kram på dig.

  3. Ja det där är rena skitet att få, är nu 3 veckor senare ur det och tillbaka till 85 % av orken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.