Tiden springer iväg …

Den här helgen har de Sonen, Pa och Alice och Cissi på besök. Och det har jobbats. Sonen har klippt gräsmattorna med gräsklipparen och har slagit längre gräs med röjsåg och Pa har städat heeela huset invändigt. Och då blir det rent. Men de har också haft tid att umgås och leka, flickorna hade med sig sina cyklar och när Stina var ute på sina rundor och fick sällskap med dom gick det undan. Hon trivs verkligen när hon har sällskap av andra hundar eller barnbarnen. Stora E kom också ut hit och Pa bjöd på thaimat som förstås var urläcker. Snart ska de packa ihop sig och åka till Sailors ute i fiskehamnen och äta pingsdagslunch innan familjen A Jr drar norröver och hem igen.

Snipp snapp snut så var den här helgen redan slut.

PS Det gick ju riktigt bra att lägga in ett inlägg med mobilen. Eftersom inte den mobila routern fungerar har jag inget nät till datorn. DS

4 reaktioner till “Tiden springer iväg …

  1. Så duktig du är som bloggar via mobilen. Jag har gjort det någon gång när jag varit på resande fot, men jag tycker att det är bökigt, så nu får lilla laptopen följa med, annars får det vara.
    Så härligt att du fick hjälp med både tomten och huset.
    Ha en god och välsmakande pingstdagslunch!
    Kram, Ingrid

  2. Så söta dina barnbarn är och så skönt att få hjälp med allt runt omkring. Jag har varit till Bräcke till AMV och Gubben och det var crusing på byn och massor med folk och ett väldigt ståhej. Nu är det dags för tunnbrödbakning imorgon och jag gruvar mig nästan även om det inte är fullt lika varmt idag.

  3. Svänger in, det var inte igår precis, trevlig helg du har haft och så vackra barnbarn. Du skriver som förr öppet och härligt, jag ska nog titta in lite oftare. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.