5 reaktioner till “Jag ska, jag ska, jag ska … snart så. Vänta bara lite till …

  1. Så roligt att se dig på bloggen igen även om det var kort men man har inte alltid ork och lust till saker och ting det vet jag nu när jag har haft och har tandvärk. All sömnlöshet och smärta och oro gör en helt utmattad och energilös och jag har full förståelse för hur du har det just nu. Hoppas bara att du får en fin dag idag. Kram

  2. Så glad jag blev när jag såg en liten uppdatering på bloggen.
    Jag hoppas att du har det bra och önskar dig en riktigt fin Kerlaiksdag!
    Kram, Ingrid

  3. Trevligt att se dig här. Men det ska ju inte kännas som ett måste som hänger över en. Man ska glädjas åt det man hinner och inte tänka så mycket på det man inte hinner, håller jag på och lära mig. Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.