Ringrostig

Eftersom det går evigheter mellan Skatans blogginlägg är hon verkligen ringrostig. Och WordPress har förändrats så hon känner sig fullständigt ”lost” som det heter på engelska. Det är därför dessa olika tema-försök. Hon har t ex svårt att komma in på sidan för Anpassning. Där hon ska kunna välja heder och färger och widgets.

Och det märks.

Snart, snart … klockan 06.00 för att vara exakt … börjar Skatans pilates-timme med Fia online. Det är hur bra som helst när tillvaron strular för henne. Att kunna ligga härhemma på sin yogamatta och lyssna och se och följa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.