Längesen nu … mycket längesen.

Har bytt till något som heter Jetpack som ska bli mitt skatebo framöver. Hmm …

När jag äntligen kommer mig för. Nångång …

Ses …

Än så länge en bild på en snögubbe som heter Abby.

5 reaktioner till “Längesen nu … mycket längesen.

  1. Åh … ja, du är väl flitigare än jag att blogga så du vet. Jag har ju varken läst några bloggar eller skrivit i min på länge som sagt. Ska försöka bättra mig. Det har jag i och för sig också sagt hur många gånger som helst men … nu ska jag t o m bli påmind. ❤️

 1. Så fin Abby är!
  Jag har också bytt till jetpack och det är ingen större skillnad utan det fungerar bra.
  Ha det så gott!
  Kram, Ingrid

  1. Hej Ingrid!
   Kanske kan jag återkomma till mina gamla bloggvänner igen. Tänk vad kul det var att följa min ”grupp” av vänner som jag fick genom bloggandet ändå. Och som jag mer eller mindre släppte… Du är verkligen en av dem ❤️❤️❤️
   Kram 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.