Klockan är sex … och jag är inte ensam

om att vakna tidigt tidagare tidigast. I dag har jag legat och snott och sparkat med benen se´n halvfem. Igår var klockan fyra osv osv

Jag slog på datorn och kollade statistiken och såg att av de som idag hade varit hos mig och läst …  hade fördjupat sig i några speciella inlägg … och är mina systrar och bröder. På ett sätt.  Det var i alla fall dessa inlägg som visats:

Adartrel … traliralirel (5 visningar)

Sitter här mitt i natten … igen … (2 visningar)

Det blev faktiskt inte en enda blund (2 visningar)

Andra bensprattlare alltså,  som är uppe nattetid och desperat letar efter hjÄÄÄLP …

Trots att Skatan återgått till sina gamla Sifrol-tabletter har det börjat igen … eländet … på morgonkvisten. Och tar hon en tablett till dååå blir hon trött och dåsig hela förmiddagen. Men det är kanske dags i alla fall att ”trappa upp” … känns det som.

Lite vanmäktig känner hon sig allt, den flaxande kraxande Skatan.

9 reaktioner på ”Klockan är sex … och jag är inte ensam

 1. Som vanligt får man väga för- nackdelar mot varandra och försöka fatta något vettigt beslut. Men ibland är det inte lätt… Inte lätt alls.

  Hoppas din dag blir fin!

  Kram

 2. Låter jobbigt det där med sömnen, eller avsaknaden av den rättare sagt. Själv har jag nog drabbats av sömnsjukan. Skulle sova jämt om jag fick… Fattar inte varför man ska vara så trött?

 3. Znogge! Hoppas din dag blir fin me´ och smaklig måltid med din tonfisksallad (mums). Jag måste ju bestämma mig men inget beslut är ju också ett beslut som man säger … 🙂 Kram!

  LeiaMia! Kan det vara hösten eller en liten deppisperiod eller … jag har haft perioder i mitt liv när jag sovit sovit sovit … och då har jag ofta varit deppig och velat ”fly” den vägen. Fast trött kan väl alla vara när mörkret smyger på en så här på hösten. Kramar!

 4. Numera hävdar ju en del bestämt att man ska gå upp inte ligga där o sno. Hörde dessutom att det nya är att man egentligen bara behöver 6-7 timmars sömn sammanlagt och att sen kan man ta en tupplur på dagen där morsvarar 0,5 tim 2 timmars nattsömn. Hmm, jag som är en riktig sjusovare behöver helst 10 timmar.. men han som berättade menade att över 7 tim sömn per dygn var inget värt.. Många rön finns det.

 5. Det är så irriterande att inte kunna sova ordentligt. Vakna vid en behaglig tid istället för att vara klarvaken tidigare än vad ens myrorna är uppe. Det härligaste som finns är ju en godnatts sömn.

 6. Ingrid! Egentligen skall jag ju gå upp genast. Och det värsta är ju inte att jag vaknar. Det värsta är känslan i benen att jag helt enkelt inte kan slappna av när det börjar. Och nu när medicinen börjar ”ta” sämre sätter det igång på morgonsidan också. Annars är det ju vid insomnandet som är värst. Jag sover ju när jag sover … tillräckligt tror jag. Och, som du säger, man behöver ju inte sååå många timmars sömn egentligen. Kram!

  turez! Det härligaste som finns är … en god natts sömn. Och det får jag då och då när medicinen verkar som den skall. Kramar!

  Stora B! Ett helvete kan det verkligen vara. Och jag tror att … sent omsider har den där forskningen börjat röra på sig lite i alla fall. 🙂 Kramar!

 7. Hej Skatan! Vad roligt att du tittad in hos mig. Nu tittar jag in hos dig . Jag har sovit dåligt jag med beroende på en axel som jäklas med mig. Jag har en nervinklämning som gör extra ont nu. Jag fick en kortisonspruta och Citodontabletter och är sjukskriven för tillfället. Men det är bara tillfälligt och jag beundrar verlkligen alla dem som ständigt har ont och ändå orkar vara optimistiska och glada. Jag blir bara på dåligt humör och får kort tolerans när jag har ont. Ja egentligen beundrar jag alla med kroniska sjukdomar och ändå har ett gott humör. Nu ska jag läsa lite i din blogg. Ha det!

 8. Britt! Och vad roligt med din ”returtitt”. Bloggeriet är fantastiskt på det sättet att det ena ger det andra … och man får lära känna så många spännande och roliga människor.

  Jag beundrar också de med det goda humöret i behåll. Men det är väl så med oss människor att vi försöker visa våra ”bästa sidor” utåt och grinigheten gör vi oss av med hemmom. På nått sätt.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.