10 reaktioner på ”Det e mycke nu …

 1. Speja! Kaffe hjälper mot allt … Tack för omtanken. 🙂 Kramar!

  Peace in mind! Ja, jag blir trött innan jag har börjat … i nästan var och varannan blogg pratas det om julstädning, advent-pyntning, ljusstakar och … Skatan har allt lite dåligt samvete … men

  Skatan har annat i huvu´t … fast jag skaaa plocka upp lådan med advents-stjärnan och -stakarna från källaren före söndag. Har jag lovat mig själv.

  Kramar!

 2. Dåligt samvete mår man bara dåligt av. Julen blir vad man gör den till. Finns inga rätt eller fel! Jag köper alltid färdig sill och gör ris a’la maltan på gröt från rulle. Hur gott som helst!

  Kram

 3. Ha inte dåligt samvete för det du. Som sagt du har viktigare saker att göra. Du ska ju vinna bloggtävlingen och så ska du väl irra omkring från plats till plats som vanligt. Det blir nog jul ändå.

 4. Znogge! Ja … det vet jag. Men lite adventsfint vill jag ha. På söndag är det julmarknad här i Nyköping och det vill jag hinna tillbaka till från Stockholm. Där brukar jag köpa lingonkrans till dörren och lite annat smått och gott. Kramar!

  Skogsnuvan! Visserligen kommer vi att fira jul i Borlänge hos Sonen och Pa och lilla Alice … men det är ju många adventssöndagar dit och se´n kommer vi ju hem och skall ha lite jul hemma också med min syster och bror och pappa. Det blir helt säkert jul ändå … och det är ingenting att stressa upp sig över … eller hur? Kramar!

 5. Ähh jag har det inte så stressigt. Varit sjukskriven 2 månader och insett att jag får nog stå ut ett tag till. Tänkte julpynta men orkade inte för värkens skull. Har insett att det spelar ingen roll och är inget att hetsa upp sig över. Nuförtiden kan jag inte planera något och har på ett sätt insett hur skönt det är och att jorden inte går under fast inget blir gjort.

 6. Britt! Att ha värk tar musten ur en … verklligen (hmm … det blev nästan lustigt värk – verkligen). Men i alla fall. Håller med dig. Jorden går ju inte under för att man inte har nya eller gamla julgardiner eller har städat längst in i städskåpet eller …

  Huvudsaken är att du skall bli bättre och må bra och kunna känna julglädje när det är så dags.

  Kramar!

 7. Sauk – underbar! Jag saknar Lorry. Det är slut med intelligenta humorprogram i dagens reklam och såpa-TV. Fördumningen breder ut sig som svininfluensa. Var finns vaccinet? Vem är i riskgrupp?

 8. Stora B! Ja där har du sannerligen rätt. Det är inte mycket till humor längre. Jag gillar Kvarteret Skatan. Dom kan vara ganska så sjukt roliga …och kanske Parlamentet, men annars. Vi börjar väl bli gamla nu och humorn har på nåt vis ändrats … Man tycker att andra saker är roligare helt enkelt.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.