Husdoktorn har talat

Han ringde till Skatan igår och berättade om provsvaren.

– Ja, … och?

Skatans förhoppningar … ja hon hade faktiskt hoppats att det ändå skulle vara  sköldkörtlarna som spökade och gav henne alla de där förgrömmade symptomen …förhoppningarna  försvann och Skatan stod kvar på samma ställe och stampade …  som förut.

Ja,  tji fick hon.

Inte beträffande diskbråcket förstås … det har blivit mycket bättre …  men alla de andra eländiga smärtorna och tillstånden som hon dras med. De har ju inte fått någon lösning.

Så nu är det bara att börja om igen från början. Skatan får fortsätta äta alla de där smärtstillande och sömngivande pillren och leva med det … tills hon kommer hem igen efter sina många flax någon gång i mitten av maj och kanske kan få en remiss till en smärtklinik … eller nåt.

Då.

Tänk att man kan bli så besviken på att man inte haaar en åkomma.

– Men solen i Thailand kan göra underverk ska du se. Det här kalla klimatet är inte gjort för oss människor.

– Nä … visst, … och?

Det blir väl ”The same procedure as last year ” kan hon tänka … när hon väl är hemma igen. I regn, snålblåst och kallt, kallare, kallast …

Eller?  😦   😦   😦

8 reaktioner till “Husdoktorn har talat

 1. Jag fattar läget, fastän jag har en ”åkomma”. Man vill ju ha svaren, inte bara frågorna.

  De som är experter på smärta kan ju ofta lindra, även om inte svaren är givna. Hoppas för dig att det kan vara en väg, för bara att ta sig ur den där rävsaxen och känna smärtan släppa greppet…ja det vet ju även du…är underbart.

  Peace and love.

  1. Det är onekligen nedbrytande att ha ont så gott som alltid. Men men … nån råd lär det väl finnas. Nånstans, nångång. Man vill som sagt ha svaren inte bara frågorna.

   Kramar!

 2. Ja, då suddades allt ut och det är som i låten ”börja om ifrån början, börja om på nytt” nya krafttag, om du har tillräckligt med kraft för att gå vidare. Men det tvivlar jag inte på 🙂

  1. Jag har ju inte så mycket att välja på om man så säger. Klart att jag försöker hitta vad det beror på. Då är det lättare. De där läkarna på smärtklinikerna är ju också experter på sitt sätt. Kanske det är lösningen att få komma dit.

   Kram! 🙂

 3. Det var ett läkarutlåtande på både gott och ont. Du får nog vända dig till smärtkliniken. Försök boka tid innan du flaxar ut i stora världen så du får en smärtfri sommar. Kram!

  1. Ja, jag skall ha kontakt med Husdoktorn och tids nog får jag en remiss dit … Förhoppningsvis blir sommaren varm och skön och då känns ju allt mycket bättre.

   Kram!

 4. När ska du åka till Thailand då? Är det snart. Synd att man inte kom på någon lätt lösning på dina krämpor. Du kan ju ligga på stranden i solen och låta någon massera dig hela dagen lång för det är dom jättebra på där nere. Du ska se att det blir bättre då. Jag mår redan bättre i min kropp när man slipper frysa och spänna sig hela tiden. Hoppas att du kan blogga från utlandet. Hur ska det annars gå.

  1. Ja nu går mina flax i ett … först Österrike över påsken, hemma i tre dagar och sedan iväg till Thailand i en månad. Så i mitten på maj är jag på hemmaplan igen. Jag vet att det kommer kännas mycket bättre där i värmen och vattengymnastik var jättebra sa Husdoktorn och det finns pool för ändamålet på hotellen. Först tänkte jag bo i byn med Pa och Alice men hon avrådde mig. De ligger ju på tunna dynor direkt på golvet och det kanske inte är så skönt för min gamla kropp … 🙂 Så det blir hotell i närmsta stad och så åker jag emellan. När vi alla är nere på Koh Samet tror jag ön heter finns det pool där också. Och sen ligga i sanden och sola i värmen och få massage. Skööönt.

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.