White Sand Beach

Nar vi kom hit igar hade det stortregnat pa vagen … ett riktigt slagregn … och Koh Chang var insvept i dimmor och det var mulet. Vi installerade oss pa hotellet och gick sa smaningom ut och at lite gott.

White Sand Beach har forandrats en del sedan de tva aren vi inte varit har men ar anda sig likt. Och manga som man kanner igen och som man blir igenkand av !!!

Efter att ha atit middag och druckit Leo … som jag dricker hellre an Singha (inte lika starkt) gick Sonen, Pa och Alice hem … Det hade varit en lang dag och Alice var trott forstas.

Ida och Skatan gick mot Oodies Place men det var tidigt och ingen musik annu sa vi gick och tittade till bloggen och Ida ”facebookade” lite pa ett internetcafe. Vi hade fragat nar musiken skulle borja och det var inte forran klockan tio.  Men nar vi kom ut fran cafeet horde Skatan Alex rost och gitarrspel  och visst var det han som satt dar och spelade …

Redan fran dorren halsade han pa Skatan och sken upp som en sol … och efter att vi satt oss valkomnade han oss och strax riktade han orden direkt till Skatan

– this song is for my Dylan-friend from Sweden …

och sa spelade han och sjong den lat som var den sista vi onskade oss nar vi skiljdes at for tva ar sedan …a hard rain gonna fall

Tank att han kom ihag 🙂 … och sa halsade han att min bror (min halvbror Folke … det visste Skatan) hade varit dar och halsat fran henne  …  men att han visste vem Skatan var  … och det konstigaste var att han var inte den enda som kande igen mig !!!

Alex spelade en timme och sen kom bandet … men utan Tien vars stand in var hans brorsa … bra men inte liiika bra som Tien. Och utan Thai-Tina Turner … som vi kallade henne men hon hette visst Ellen …  Och eftersom Oodie sjalv var pa plats sjong inte Alex med i bandet utan var trubaduren som varmde upp  …

Och bast … forutom trummisen Buffalo Man forstas och Tien …

… inte heller Thai -Tina Turner  (OBS! jattedalig inspelning)

Tien och Thai-Tina eller Elen för att vara korrekt 🙂 …

Men nu ar vi pa vag dit igen … efter en mulen formiddag nar vi simmade i poolen och en solig eftermiddag nar vi solade pa stranden och badade och drack smoothies och … laste och hade det sa dar harligt som man skall ha nar man ar pa Koh Chang i februari … och det ar iskallt och sno hemma i Sverige.

Det här skulle Skatan ha publicerat igår före vår tur hos Oodies … nu har jag fått tag i en dator med å, ä och ö fast nu har Skatan inte tid …

Alla våntar på att vi skall gå och äta middag … och sen … Oodies igen förstås … 🙂

18 reaktioner till “White Sand Beach

  1. Ja hon hade tur, Ida, att mormor Skatan läste hennes rader på Facebook :-).
   Det är kul att både ha sitt äldsta och yngsta barnbarn i närheten …

   Kram!

  1. Tack ! … och det är precis det jag har … så härligt man kan ha det (utom att Mannen saknas förstås … och StinaFina (men inte här förstås … hon skulle nog inte trivts i värmen.)

   Kram!

 1. Alltid skönt att komma till ett ställe där man är igenkänd. Njut nu av din vistelse där nere. Så får vi hoppas du kommer hem till en vår. Puss på nosen så länge.

  1. Puss tillbaka 🙂 … och jag njuter i fulla drag och lapar sol. OM nu våren skulle dröja så att jag har lite i reserv.

 2. Å jag blir riktigt varm om hjärtat när jag hörde att han spelemannen kände igen dig och att du får vara där i solen och värmen och ha det riktigt skönt. Som du förstår är det inte så här och jag lider av ordentlig vinterdepp och fryser och fryser.
  Så brun och fin du ska vara när du kommer hem. Hur länge blir du där?

  1. Jag förstår verkligen att du deppar … fy sjutton med en sån kyla och vinter så länge. Ja, jag blev också glad att Alex kände igen mig och till och med med namn för det var ändå två år sedan jag var här. Buffalo Man och Tien kände också igen mig. Oodie själv vet jag inte … men han var å andra sidan inte där så mycket då för två år sedan när Sonen gifte sig.

   Kram!

 3. Säger som Ingrid ovan. Jag är avundsjuk på Ida. Kunde inte jag fått följa med. Men det går ju inte så länge jag jobbar, men jag hoppas sen för annars kommer jag aldrig till Thailand igen. Jag var ju med jobbet i Bankock, men har aldrig varit på stränderna. Och vill verkligen komma till sträderna och livet där som ni nu lever. Ni kan vara glada att vara där. Vi har haft 27 gr kallt i flera dagar. Men idag var det bara minus 6. Rena sommaren tror man, men nej, det är svinkallt och det blåser. Hoppas Stina har det bra. Tänker på henne. Hon har väl sin vinterkappa med sig till hundpensionatet. Har varit hos Pa idag som mår toppen . Krama Ida, dig själv, Henke, Pa och Alice från mig. Varm kram

  1. Vi kommer säkert göra fler resor hit … om inte annat för att Henke och Pa och Alice ju ”nästan” har sin ”sommerstuga” här. Då kan du ju alltid hänga på.

   Kram!

 4. Med tanke på att jag var i Egypten i november ska jag väl inte klaga utan nöjer mig med att smågnälla över det skånska vädret. Hoppas i alla fall att ni njuter av regn, risråtta och Odies då så klart 😉

  Kram

  1. Visst är det härligt att kommabort ett tag från mörkret och vintern och vädret i Sverige … till Egypten eller Thailand kvittar lika … bara man får njuta av VÄRMEN!

   Kram!

 5. Du verkar verkligen läggas på folks minnen.
  Du gör starka intryck, sannerligen. Inte alls dåligt av dom att minnas.
  Kanske deras minne som är extra bra.

  Härligt. Thailand blir nästan som ditt andra hem då 😉

  Sola lite åt mig medan du är där ( när det inte är mulet ).
  Kram

  1. Jag tror som sagt att de har bra minne för folk. Vi var här och på Oodies så gott som varje kväll för två år sedan under två veckor. Stora musik-fans som Mannen och jag är gav vi också rejält med dricks. till Alex och bandet … de har en tipbox där man kan ge sitt bidrag ”to feed the poor band”
   !
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.