”Det är måååndag morgon

… och mitt huvud känns så tungt.”

Det kan faktiskt vara måndag morgon också i härliga soliga Thaiiland.

Av många orsaker.

Dels för att det faktiskt ääär måndag morgon, men dels också för att huvudet känns en aning tungt efter för många Singha igår på Oodies och för att inte ens här på semestern låter Skatans ”rastlösa” ben henne vara ifred.

Och så hörde Skatan ett omisskännligt ljud när hon slog upp sina ljusgrågröntmelerade …

Regnet det bara öser ner

Och då finns det inte mycket att göra … annat än att hålla humöret uppe och umgås … leka med underbara, skojiga Alice … spela lite kort … tja,  låta solbrännan lägga sig och kanske sova lite extra länge … somna om och sova lite extra länge.

Frukosten serveras ända till klockan tolv … 🙂

Men nu vill först Sonen ha sin dator tillbaka för att titta på något hockeyresultat … eller nåt.

Ses!

6 reaktioner till “”Det är måååndag morgon

  1. Precis. Det var bara det att solen dök upp ganska snart efter regnet och dagen blev en soldag + att jag passade Alice medan Sonen och Pa fick masssage och manikyr. Vi hade kul. På kvällen spelade vi kort efter middagen och så relativt tidigt i säng. Och nu sitter jag här … kl 01.30 … och blogggar 🙂

   Kram!

  1. Det anses allmänt att vädret har förändrats på sistone … efter tsunamin … eller om det beror på klimatförändringarna. Mycket mer ostadigt. Förr var februari, mars stabila solmånader. Uppe i byn där man verkligen behöver regn har det inte regnat på månader. 😦

   Solen kom tillbaka fort som attan … efter bara någon timme.

   Och så en kort skur på stranden då vi fick söka skydd.

   Kram!

 1. Bra med en mellandag så du inte bränner dig i solen. Ser så härligt ut så det är inte klokt men jag har i alla fall suttit i solen nere vid strandstugan idag och lyssnat till takdroppet. Det finns HOPP även här i paradiset Fisksjön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.