Efter regnet

kom … mera regn med någon halvtimmes uppehåll då de passade på att gå en runda i skogen, Skatan, StinaFina och Brigitte …

De hann inte ända hem … innan det öste ner igen …

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och före StinaFina-avbrotten och efter  har Skatan varit djupt försjunken i en bok … så fängslande och så himla braaa … (djupsinnig recension … Skatan vet men … det får anstå 🙂 … )

Niceville heter romanen och har skrivits av Kathryn Stockett, som föddes och växte upp i Jackson, Missisippi, en stad som hon här kallar Niceville …   och ja … mer kan Skatan inte säga just nu … annat än en uppmaning: Läs boken om ni inte redan gjort det!

Läs Niceville!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 reaktioner till “Efter regnet

 1. Känner igen titeln och har alldeles bestämt läst om denna bok tidigare. var vet jag naturligtvis inte! Men jag gör en minnesanteckning och konstaterar att det regnar överallt!

  Kram

 2. Alla tipsar mig om den nu! Ska testa ljudboken för jag har fortfarande ögonkrångel. Samtidigt bekymrar det mig detta att Niceville finns överallt nu – att ett förlag och marknadsföringsmänniskor så till den milda grad satsar på några få titlar, händer överallt, händer i Sverige – för det är ingen slump att jag sett recensioner av / fått tips om just denna bok både på hemsidor och av folk ute i det fysiska. Kul att den verkar vara värd uppmärksamheten, men du fattar vad jag menar – dessa spetssatsningar på enstaka böcker som väljs ut att bli bestsellers.

 3. Jag förstår precis vad du menar … och den kanske inte är världens mest ”högtstående” l i t t e r a t u r . Men sannerligen värd all uppmärksamhet för sitt innehåll och hur det presenteras. En ny ”Borta med vinden” läste jag någonstans. Och jag håller med, trots att jag bara har läst knappt hälften.

  Om jag inte fått den som present hade jag nog knappast läst den heller då jag … som du … är väldigt skeptisk till såna här marknadsföringsgrepp.

  Men … som sagt … den är verkligen en fantastisk bok … som jag till på köpet tror är hennes debutroman som hette Help när den kom ut 2009… innan den blev Niceville.

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.