4 reaktioner till “Don´t fence me in

  1. Åh! Den här låten ger mig rysningar (BRA rysningar, alltså) och väcker minnen. När vi reste runt i Kenya en månad med fyra goda vänner så hade alltid en av dom med sig pianot (!) och gitarren och vi satt och sjöng på kvällarna i Safariparker och andra ställen. Bland annat den här låten hörde till favoriterna. Fast det lät inte alls lika bra 🙂

    1. Det lät säkert lika bra … Min absoluta toppenresa var just i Kenya, en safari med världens bästa inhemska guide då vi såg ALLA djur man kan överhuvudtaget tänka sig se (utom geparden) och nääära … Det var en häftig upplevelse. Låten här gillar jag mest för dess titel Don´t fence me in … och förstås den glada musiken …

      Kram!

  2. Jag upphör aldrig att förvånas över hur lika musiksmak vi har!!! David Byrne är en fantastiskt kreativ människa som jag beundrar, liksom dig! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.