Idag är det måndag och Skatan ska träna…

gå på gymmet.

Idag är det måndag och Skatan MÅSTE gå och träna … gå på gymmet.

Idag är det måndag och första dagen på den här veckan och Skatan SKA gå och träna …

Skatan ska bara … ska bara … jo, först måste hon ju gå Morgonrundan med StinaFina …

Men se´n … se´n går Skatan och tränar på gymmet.

14 reaktioner till “Idag är det måndag och Skatan ska träna…

 1. Jag ska gå och träna jag också idag och så blir det nog en promenad. Just nu har vi -7 grader, men solen skiner så vackert.
  Kram och trevlig måndag!

 2. Hej Eva !
  Tycker Du det är roligt gå och träna, eller gör Du det till ett måste för att andra sagt det. Jag hade sjukgymnastik i våras. jag genomled skratt åt mig.I min stelhet.De andra hade arbetskador de skulle träna för.När min sjukgymnast Eva tog semester fick jag träningsschema med hem.Som jag aldrig utövade.Då började jag ju mata kattungarna, så då blev det morgon-jympa,eftermiddags-gympa o.kvälls-gympa.Fick i alla fall upp balansen, crosstrainer var bäst.Den tog skruv. Har ju en motionscykel, som bara står.Jag kan inte känna tvång till något, måste vilja hela jag. Är Du likadan.?

  Gör det Du känner för.
  Kram Mi

  1. Det känns onekligen skönt efteråt och man känner sig väldigt duktig 🙂 Om det bara inte vore så tråkigt …

   Kram!

 3. I dag MÅSTE även jag gå och träna. Trot om man vill men nu har jag varit. Så nöjd jag är med mig själv nu. Det blir en kick när man genomfört något som kändes som ett högt berg men som bara var en liten kulle
  Ha en fin måndag

  1. Det känns alltid skönt när man lyckas övervinna sig själv … som jag måste försöka göra nu två gånger / veckan (minst) framöver.

   Ha en fin måndagskväll du med !

   Kram!

 4. Känner igen den där våndan innan man kommer iväg. Varför ska det vara så svårt att tycka om att träna när det är så viktigt för en?

 5. Bara man har kommit igång lär det bli som ett gift … annars förstår jag inte hur det ska gå till att fortsätta och fortsätta. Jo, kanske förresten. När man börjar känna att det ger effekt.

  Det är bara att kämpa på.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.