Alltså …

… Skatan flaxade iväg ändå.

Till Thailand.

Och hon har ingenting sagt för att det vaaar en hemlighet. Hon skulle överraska Sonen och det gjorde hon med besked när hon hux flax smög sig runt knuten på huset de huserade i i Bangkok.

Oj vad de blev överraskade … och glada. Alice var i början nästan lite blyg … kunde inte tro sina ögon. Men se´n kom hon igång. Och det gjorde Cissi också … fast hon hade ju inga minnen kan jag tro av Skatan. Hon är ju bara drygt året gammal.

Det var tänkt att Skatan och Jantha (moster till Pa) och Per (Janthas man) skulle åka upp till byn där Sonen huserat se´n  i början av november 2012 men så fick hon veta de dragit ner till Bangkok för att shoppa lite  🙂 innan sin hemresa.

Då blev det ändrade planer får Skatan & Co också förstås.

Skatan hade som sagt inte tänkt åka till Thailand i vinter av olika anledningar … det har varit mycket nu …  flytten etc … och och och … men så tyckte hon att nä-ej … hon stod bara inte ut med kylan och när ”alla ” (Mannen och döttrarna) sa att: Klart du ska åka … Gör de! t. Du fååår … etc etc …  du behöver det …  så slog Skatan till och beställde en resa på ett ögonblick.

Och det gick så fort att hon inte tänkte längre än näbben räckte  … så det blev en hel månad som Skatan ska vara borta.

En hel månad.

Det hade hon ju inte behövt.

Men när det nu blev så så har Skatan inte heller något emot det.

Ingen är så där helförtjusta i storstadslivet och Skatan är överhuvudtaget inte förtjust i shopping så de bestämde sig för att åka några dagar till en ort, Cha Am, nära Hua Hin, och till Hua Hin och vänner till Sonen och Pa och bada.

Cha Am var OK, fin strand men mycket höga vågor. Hua Hin gillade inte Skatan alls … det var ju nästan som en storstad med hur mycket människor och trafik som helst.

Men vännerna var trevliga och bjöd på god mat på sin restaurang.

Efter två nätter borta  åkte de tillbaka till Bangkok och Skatan tog buss till Koh Chang medan Jantha och Per kommer senare.

Det blir nog inget by-besök den här gången.

Hon fick träffa mormor Gai och Sam (Pas styvfar) ändå i Bangkok.

Detta var den första rapporten från leende landet och med inte så bra bilder. Skatan visar dem ändå för hon  vill ha dem till rätt inlägg  så att säga …

Here they come … huller om buller … och det fattas och Skatan kan inte det här med slideshow och … hon håller på att bli tokig så håll till godo så länge.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

7 reaktioner till “Alltså …

 1. Så underbart med en hel månad i Thailand den här allra som dystraste och tristaste tiden.
  Njut nu riktigt och sen hoppas vi att det är vår när du kommer hem igen!
  Kram, Ingrid

 2. Klart att du skulle åka! Hade jag kunnat tillbringa en vintermånad i Thailand hade jag inte tvekat en sekund…

  Bilderna duger mer än väl 🙂

  Kram och ha det bara så bra!

 3. Man ska fånga möjligheterna när man får dom och jag hoppas att du har det riktigt skönt där nere. Mest avundas jag dig att få bada. Här var det ju så kallt i sjön i somras och jag som brukar bada varje dag badade bara en enda gång och det var inte ens skönt. Vatten är härligt så passa på att njuta av det Kram

 4. Det var verkligen en härlig överraskning och inte var det blott en vecka utan som sagt en hel månad.
  Hoppas du får det underbart, men det är jag nästan säker på. Du gjorde rätt som åkte från detta väder till varmare lägen. Antar att det kommer ha blivit något mildare till du kommer tillbaks… Är mina förhoppningar för jag är också trött på detta väder!
  KRAM PÅ DIG.

 5. Oj vad skönt det verkar. Tycker du gjorde ett klokt val som åkte och hälsade på barn och barnbarn i värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.