Så kom snön också till Nyköping

I morse var det vitt, vitt, vitt när Skatan och StinaFina gick sin vanliga morgonrunda. De valde att ge sig iväg till ån …

Detta bildspel kräver JavaScript.

Väl hemma hade Mannen som vanligt gjort frukost och sen tog sig Skatan ner till stan för att få sina fötter inbäddade i gips. Redan på torsdag ska hon få nya, korrigerande inlägg. Skatan har gått mer och mer kobent för den vänstra foten har sjunkit ner efter att hon bröt fotleden för 11 år sedan. Samtidigt som det högra benet är lite kortare än det andra. När hon sett sig i skyltfönster har hon nästan haft en Selma Lagerlöfslik gångart. Och även om hon skulle vilja vara lik Selma Lagerlöf på andra sätt så inte utseendemässigt i alla fall (korpulent och lite låghalt).

Skatan passade också på att inhandla en fantastisk julklapp till Johanna som hon spanat in länge men inte vågat köpa riktigt. Nu har hon fått ”fria händer” och har slagit till. Men hon avslöjar ingenting ännu förstås. Det kan ju hända att Johanna läser sin mormors blogg.

4 reaktioner på ”Så kom snön också till Nyköping

  1. Inte var de där fjuna av snö så mycket minsann. Du skulle se vilka massor av snö jag har här och än har ingen kört skoter och gjort några spår jag kan gå på så det är bara att gå på vägen. Fy sjutton. Hoppas att du kommer att gå bättre nu när du fått dina inlägg. Idag har det varit folktomt här men rådjuren har varit i trädgården och mumsat upp rosor och vinbärsbuskar men det får dom göra för det kommer upp nytt från roten. Ekorren och haren och alla fåglar har varit här och så hunden och katten förstås. Tur i alla fall att jag har någon att prata med. Har du sett TuppOlas lilla film där han lär sina kycklingtuppar gala. Det var för gulligt. Ha det bra kära vän och jag är så glad att du börjat skriva blogg igen

    • Hallå! Oj vad det var längesen som jag besökte dig Skogsnuvan. Har du TuppOlas lilla film på din blogg. Nu ska jag bläddra och läsa och njuta för det gör jag alltid inne hos dig. Kram!

  2. Har du provat Joya-skor? Jag hade också sådana där inlägg ett tag eftersom jag har problem med en höft men jag tyckte inte att det blev så mycket bättre. Sedan provade jag Joya-skor och blev helfrälst. Nu har jag aldrig något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.