Eh … vad var det jag skulle säga?

Jo.

Nu ääär det turbofart och Skatan hinner inte med …

KTH – jubilieumet var fantastiskt roligt i Sätra Brunn. Jag tog massor av bilder men … OK, jag skall försöka hitta en bild därifrån som säger allt. Få se.

Omöjligt … med bara en bild. Förstås.

IMG_4048

I denna idyll träffades alltlså den årgång som började på KTH för 45 år sedan … och så småningom blev Bergsingenjörer … som så småningom blev gamla och pensionärer …

IMG_4040

Vi är lunch och drack snaps … och sjöng snapsvisor …

IMG_4063Vi åt trerätters middag och drack snaps … och sjöng snapsvisor …

Däremellan var man i Sala Silvergruva på 150 meters djup. Inte Skatan som fått ryggskott (tack och lov för jag har en släng av klaustrofobi) …

och sen var det dans till långt in på natten (ryggskottet blev märkbart bättre av dansen kan jag säga)
IMG_4074Efter vickning, en skön sömn i denna idyll, frukost …  iväg att hämta StinaFina som haft det hääärligt hos Syrran. Vi gick en promenad runt Härjarö ett fint friluftsområde utanför Enköping, åt en god lunch och sen for vi till Arlanda för att hämta Brigitte, Mannens ex-sekreterare och vandringskamrat (Himalaya från Nepal och Indien).

(Som en parantes bara: Min bordskavaljer Rickard hade också vandrat i de där bergen och skrev en blogg under sin vandring. Som sagt, en parantes bara: http://everestbasecamp2009.wordpress.com )

Äntligen Femöre och hemma igen …

IMG_4116

IMG_4120En tur i skogarna och svampen till middagens förrätt är fixad …

Nu väntas familjen B med Kaxe och Agnes och Bessie och liv i luckan.

Så ni förstår. Det blir inte många stunder över för kontemplation eller bloggskriverier och bloggläsning hääär inte.

Ha det!

15 kommentarer

 1. Znogge! Ja att klämma ihop sig i en långsamt gående hiss som skall ner på 150 meters djup … är ingen ”höjdare” om man så säger.

  Men vi hade kul för övrigt. Som sagt och skrivet! Kramar!

 2. Nu börjar man känna igen sig. Fara hit och dit och full fart hela tiden. Skatan i ett nötskal. Avundsjuk på kantarellerna eftersom det inte finns gula kantareller här.

 3. Härligt att komma iväg o förlusta sig lite samt träffa gamla vänner. Det är konstigt en del kvittar det om man bara träffar nån gång det känns som man känner varann väl ändå. Sen kanske det mest var din man som kände alla.

 4. Skogsnuvan! Pust … ja jag hade nästan kommit av mig. Och nu krävs det tillvänjning. Kramar!

  Ingrid! Mannen kände förstås fler än jag men man hade placerat oss som umgicks då … när det begav sig … vid samma bord så vi hade många minnen att tala om. Ja, det var kul! Kramar!

  nickan! Skall kolla i brevlådan på Morgonrundan i morgon. Kram!

 5. Oj vad härligt du har haft det! Vilken trevlig sammankomst. Gruvan låter onekligen spännande men huruvida undertecknad skulle gått ned röjer inte historien, är lite rädd för att gå för lång under jord, vill ha mina fötter ”ovan” jord 😀

  Ha det fortsatt underbart min vän
  Kram!

 6. Hittade din blogg idag!
  kikade in på sidan om bröloppet i Thailand. Så fina bilder.
  Jag älskar det landet och människorna där!!

  Ta gärna en titt i min blogg du med, välkommen.
  Må så gott!

 7. Som varande soldansare vill jag påpeka att dans är bra mot många sorters krämpor. Både inre yttre. Och att vara på semester är bra för synen; upptäckte nu när jag kommit hem att du inte finns med i min blogroll. Jag som var övertygad om att du fanns där. Där ska du ju vara. Men nu är du med.

 8. Har du inte tid nu med alla barnbarnen runt dig att skriva i din blogg. Förstår dej .Jag väntar otåligt på ditt nästa blogginlägg. Den är varje dags ljuspunkt att läsa. Du skriver ju så otroligt bra om en det ena än det andra. Kom Stinas paket fram. Kul att ni hade en så fin båttur i Oxelösunds skärgård. Krama alla.

 9. Moniqas! Verkligt kul … men jobbigt för en gammal skata. Men jag skall heller inte klaga. Det är verkligen härligt att ha en del av Storfamiljen runt sig. Kramar!

  IKA! Jaa, vi har det fint. Hoppas att du har det också. Skall besöka dig … snart … hoppas jag. Nu vaknade Kaxe och … oj … skall försöka hinna klart. Kramar!

  Marie! Välkommen! Ja, Thailand är ett fantastikt fint och ”leende”land som Pa har tagit med sig till oss här i ”kalla norden”. Skall återgälda visiten … så snart jag kan … dom har vaaaknat så jag måste skynda mig att skriva färdigt … 🙂

  Pruddelutt! Kul! 🙂 Kramar!

  Soldansare! Dans är fantastiskt … kul … och ”läkande”. Man glömmer tid och rum. 🙂 Kram!

  Nickan! Paketet hade inte kommit när jag lämnade ICA och kollade. Men när Mannen gick eftermiddagsrundan låg det i lådan. StinaFina niger och tackar. Det var verkligen en fin båttur. Och vi hade vädret på vår sida. Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.