Med nackspärr, hälsporre och ont i hela kroppen

… vaknade Skatan igår …

Nackspärren, hälsporren och det onda i hela kroppen är kvar i dag också  … men om några timmar skall hon till Kinesen …Skatan kan inte låta bli att kalla honom så den käre Johannes Mao … och bli omhändertagen. Han kommer att bli bra paff att få träffa en skröpligare skata igen …för hittills har allt ju gått ”framåt” och åt rätt håll med henne och hennes krämpor.

Nackspärren fick hon säkert av att hon satt så länge och ”möblerade, tapetserade” och fixade med sitt nya blogghem … Hon hade hela tiden tyckt att typsnittet i sidhuvudet var så grovt i sitt gamla  och nu fann hon (genom Lilla Blås blogg) ett tema och sidhuvud som passande henne bättre.

Så igår kurade hon ihop sig under den där sentimentala, melankolifilten och blev omstoppad av Bob Dylan … som hon alltid vill ha som omstoppare och hans raspiga nasala stämma som  ”snuttefilt” …

Konstigt det där …

Skatan vet inte i det här fallet vad som är hönan och vad som är ägget … blir hon melankolisk och känner sig sentimental när hon lyssnar på Bob eller lyssnar hon på honom och söker hans sällskap när hon är melankolisk …

det är frågan.

Bob Dylan – Born In Time – Unreleased, Oh Mercy

16 reaktioner till “Med nackspärr, hälsporre och ont i hela kroppen

 1. Att det kan vara så kul att stöka med bloggen. Det blev fint! Jag är så mallig så det är inte klokt som gjort en liten film och fixat in den på YouTube. Vad duktiga vi är du och jag.

 2. Hej Eva !
  Hoppas helgen varit till belåtenhet.Min har det. Min dotter +barnbarn kom på Lördagen.Hon skulle försöka hjälpa mig få in bilder till bloggen, men lyckade få in fotona från mobilen till datorn. Hur gör man.? Hoppas Du blir av med Dina krämpor.Hade vi inte krämpor som unga, jag minns att jag hade det. Alltid var det något. Mest magen, ständigt ont. Kanske nerverna.Nervcentra sitter ju i” magens mitt”.

  Jag har så många bloggar att hålla reda på så jag har skrivit ner dem på papper, min Dotter Madeleine tyckte det var gulligt, hon sa: Men Mamma då ! Inte vet jag vad hon menar med det. Jag gör väl som jag vill. Hinner ju knappt med FB längre Har ju StayFr. också, gubevars. Ha det så bra.läste om Brorsan, fint ! Kram Mi

  1. Säg nån! Blogg alltså … När jag blippar på ditt namn här kommer jag bara tillbaka till mig själv …

   Kram!

   PS Jag skriver ett meddelande så småningom på FB om hur man får in foton i datorn från sin mobil … hur jag gör vill säga. DS

 3. Det blev bra så här. Till och med jag har testat detta tema. Det andra hade väldigt grov text. Hoppas kinesen får ordning på dig. Min rygg har tyvärr börjat bråka igen…

  Kram

  1. Det är riktigt snyggt och WBs nya favorit också !

   Krämpor har en benägenhet att inte försvinna i brådrasket … att dyka upp igen när man som minst behöver dom … om man nånsin behöver dom.

   Kinesen är ”guld värd” och jag känner mig bättre. Hälsporrens smärta dämpas och är väl inte riktigt bra … men … i alla fall.

   Kram!

 4. Hejsan!
  Bloggen blev ju jättefin, men till priset av en nackspärr?
  Hoppas den där kinesen kan fixa till dig igen.
  Kram Ingrid

  1. Nja … kanske inte ändå. Kinesen sa att jag har en mycket ”känslig” kropp och jag hade stått ute länge med en drink på en middag härförledes (när StinaFina blev jordgetingbiten) och sedan kanske suttit i drag på en veranda. Vem vet … Nu känns det bättre i all fall.

   Kram!

 5. Så fint det blev här inne på din blogg, jobbigt att du skulle få nackspärr på köpet. Men det är smällar man får ta. Sitter själv med axel/nackont, misstänker att det onda bottnar i datorarbete här också. Vart min ichias kommer ifrån vet jag dock inte. Jag skickar lite helande cybertankar till dig och en kram! S

 6. Ahh det ser verkligen proffsigt ut! Bob Dylan, ja du oavsett vilket där är så är det mycket skönt att bara dåsa och drömma sig bort till musik man tycker om och njuter av!

 7. Mycket snyggt med det nya sidhuvudet + typsnittet!

  Hoppas kinesen tog bra hand om dig!

  Kram!

  1. Det gör han alltid … Nu har U, min kompis berättat för hela matlagningsgänget om hans ”geni” så Kinesen har numera fått en handfull nya kunder … 🙂 och ingen av dom har varit där bara en gång … vilket tyder på hans skicklighet.

   Kram!

 8. Hej!
  Det blev väldigt snyggt här och lättnavigerat med länkarna uppe i din header! Bra jobbat 🙂 Hoppas att kinesen tar bort det onda som blev av allt jobb med bloggen!
  När jag är deppig så söker jag deppig musik så att jag bir ännu deppigare, får liksom lite sällskap då i deppigheten. Men efter ett tag så tröttnar jag då det blir lite för mycket och så blir det glad musik igen. Man behöver få ”deppa av sig” titt som tätt, nyttigt för både kroppen&knoppen!
  Lycka till med krämporna!
  Kramen, Agneta

  1. Hur som … är man glad väljer man kanske gladare musik. Man vill ju alltid ha sällskap såväl i ”glädjen som i sorgen” … Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.